Miért van az és mit lehet kezdeni azzal ( több ilyen van körülöttem), hogy 30 éves pasik nem dolgoznak, nem csinálnak semmit, otthon számítógépes játékoznak meg elvannak csendes magányukban és a nyugdíjas szüleik tartják el őket?
Figyelt kérdés
Érettségizettek, nyelvtudás nélkül. Semmi motivációjuk az életere, nem járnak társaságba csak nagyon ritkán, nem csajoznak egyáltalán az, hogy elmenjenek dolgozni, eszükbe se jut. Nem pályáznak sehova, felvették a munkanélküli segélyt, de már azok lejártak, igy az önkormányzati segélyből élnek és utána meg csak a szülőkből. Nem depressziósak, mert jókedvűek, vidámak!!!2009. ápr. 27. 07:31
11/15 anonim válasza:
Én 16 éves koromtól vállalok munkát (most 32 vagyok). Mert így neveltek a szüleim! Nem küldtek ők dolgozni, hanem én mondtam azt, hogy szeretnék nyáron valami munkát vállalni, hogy nekik is könnyebb legyen és nekem is jót tett. Azt mondták ne adjak haza semmit, ők eltartanak úgyis amíg tudnak, de ha valami extra igényem van (nyaralás, dvd...) azt vegyem meg magamnak. És büszke vagyok erre! Most én támogatom Őket. A nevelést 30 évesen már nem lehet elkezdeni... Ha a szülők mindig mindent a popód alá tolnak és azt látod, hogy ez nem okoz nekik gondot, akkor bepunnyadsz és here leszel! A baj akkor kezdődik amikor eltűnik mellőle aki eddig tartotta!
Válasz a kérdésedre: NEVELÉS!
12/15 A kérdező kommentje:
Igen, sztem is. A 3 embrekémből 2 őccsike. És a bátyók egyetemet végzett, nyelveket beszélő középvezetők saját lábukon állva. Nagyon fura.
2009. ápr. 27. 15:39
13/15 anonim válasza:
Lakásom,kocsim,munkám is van mégsem járok nők után,itthon ülök.Már többször is megégettek,nincs ambícíóm nők után mászkálni.A mai nőknek olyan elvárásai vannak amit lehetetlen teljesíteni,cserébe nem nyújtanak semmit.Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
14/15 A kérdező kommentje:
Szerinted minden nő kivétel nélkül egy pénzleső kibasszott lusta kurv., egyedül képtelenek eltartani magukat mindahányan, ezért a szegény "férfiak" pénzére fáj a foguk és otthon és a munkahelyeken csak tohonyáskodnak?
2009. ápr. 28. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!