Ha választás elé állítottak, kit választasz: szüleidet vagy a barátodat? Bövebben lennt
A szüleim egyik barátomat se fogadták el, mindig találtak benne kivetnivalót, pedig esküszöm, nagyon szerettek, és rendes emberek voltak. A kifogásuk hol az volt, hogy "csóró" (ezzel a szóval illették), vagy az, hogy nem elég talpraesett vagy okos hozzám, stb. Ès annyit furkálódtak, hogy tönkrement a kapcsolatom mindig, mivel akkor még otthon laktam, így nem tehettem semmit.
A jelenlegi barátomnak sötét ügyei vannak, veszélyes, (rám nem), és én is rájöttem, hogy annak ellenére, hogy szeretem, szakítanom kell vele, mert ennek a kapcsolatnak így nem lehet jövöje. Kitaláltam, hogy csinálom, hogy a legkevésbé fájjon nekem is, neki is.
Viszont anyuék megelöztek, ugyanis bár semmit komolyat nem tudnak a barátomról, mivel nem beszélek nekik róla semmit (a korábbi tapasztalatok miatt), váratlanul feljelentették. Anyuék már korábban is bevetettek mindent, hogy szétválasszanak, zsaroltak, stb. de az erölködésük csak még jobban hozzá lökött. A rendörség volt az utolsó amit megléphettek. A pasinak nem mondhatom el, hogy a szüleim csinálták, mert akkor lehet, hogy kiakad rájuk. Söt biztos. Magamra se akarom vállalni, mert nem én voltam.
Èn azt mondom, hogy igen, a pasi zürös, és én már eldöntöttem, hogy szakítok. De MIÈRT kell beleavatkozni egy felnött ember életébe, miért nem hagyják meg nekem a döntés jogát, hogy ott és akkor fejezzem be a saját kapcsolatomat, amikor én akarom? Èn elhiszem, hogy féltenek, de az én életem, tapasztalataim, karmám, sorsom, döntésem! Miért kellett megkeverni a sz@rt?
Eddig biztos voltam benne, hogy szakítani akarok. De már nem 100%...
Ja, és közölték, hogy ha a rendöröknek nem mondok el mindent (Ök azt se tudják mi az a minden), akkor öket felejtsem el, leveszik rólam a kezüket. Szerintetek?
Jézusom, dehogy bérgyilkos.
Ès nem hiszem hogy bántaná öket, mivel a szüleim. De akkor se örülnék ha kiderülne. Majdnem 2 éve vagyok vele, és mit mondjak, nagyon szerettem, örülten, és nem fogom letagadni, hogy még mindig szeretem. Csak tudom, hogy ez a kapcsolat nekem nem jó és pontot kell tennem a végére, mert ö nem fog. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!