Ha választás elé állítottak, kit választasz: szüleidet vagy a barátodat? Bövebben lennt
A szüleim egyik barátomat se fogadták el, mindig találtak benne kivetnivalót, pedig esküszöm, nagyon szerettek, és rendes emberek voltak. A kifogásuk hol az volt, hogy "csóró" (ezzel a szóval illették), vagy az, hogy nem elég talpraesett vagy okos hozzám, stb. Ès annyit furkálódtak, hogy tönkrement a kapcsolatom mindig, mivel akkor még otthon laktam, így nem tehettem semmit.
A jelenlegi barátomnak sötét ügyei vannak, veszélyes, (rám nem), és én is rájöttem, hogy annak ellenére, hogy szeretem, szakítanom kell vele, mert ennek a kapcsolatnak így nem lehet jövöje. Kitaláltam, hogy csinálom, hogy a legkevésbé fájjon nekem is, neki is.
Viszont anyuék megelöztek, ugyanis bár semmit komolyat nem tudnak a barátomról, mivel nem beszélek nekik róla semmit (a korábbi tapasztalatok miatt), váratlanul feljelentették. Anyuék már korábban is bevetettek mindent, hogy szétválasszanak, zsaroltak, stb. de az erölködésük csak még jobban hozzá lökött. A rendörség volt az utolsó amit megléphettek. A pasinak nem mondhatom el, hogy a szüleim csinálták, mert akkor lehet, hogy kiakad rájuk. Söt biztos. Magamra se akarom vállalni, mert nem én voltam.
Èn azt mondom, hogy igen, a pasi zürös, és én már eldöntöttem, hogy szakítok. De MIÈRT kell beleavatkozni egy felnött ember életébe, miért nem hagyják meg nekem a döntés jogát, hogy ott és akkor fejezzem be a saját kapcsolatomat, amikor én akarom? Èn elhiszem, hogy féltenek, de az én életem, tapasztalataim, karmám, sorsom, döntésem! Miért kellett megkeverni a sz@rt?
Eddig biztos voltam benne, hogy szakítani akarok. De már nem 100%...
Ja, és közölték, hogy ha a rendöröknek nem mondok el mindent (Ök azt se tudják mi az a minden), akkor öket felejtsem el, leveszik rólam a kezüket. Szerintetek?
Nagyon naív vagy,ha azt hiszed,hogy veled mindig rendes lesz egy bűnöző. Ebben az esetben a szüleidnek adok igazat.
Nem hiszem,hogy nem próbáltak téged lebeszélni erről a kapcsolatról,azért mert féltenek. Ha te nem is beszélsz a barátodról,azért ők hallhattak róla sok mindent. A feljelentéshez pedig ok is kell.
Bűnöző és bűnöző között is van különbség.Rengeteg olyan van aki nem veri a nőket,sőt normális és tiszteli őket.
A szüleidnek semmilyen joguk nem volt ahhoz,hogy feljelentsék.Egy ember életéről döntöttek most,illetve kettőéről.El tudom képzelni azt,hogy téged most EZZEL A LÉPÉSÜKKEL nagyon nagy veszélybe sodortak.Az addig oké,hogy te majd szakítasz velük,de arra nem gondoltak a parányi agyukkal, hogy téged a későbbiekben mik érhetnek?Bosszú vagy bármilyen veszély.Komolyan mondom semmi eszük nincs a szüleidnek.Ezzel maximum azt érik el,hogy majd ŐK félhetnek a párodtól,illetve a párod zűrös ismerőseitől,netán családjától....
Nem volt joguk ezt tenni szerintem...Látván,ahogy az előző párjaidat sem fogadták el,téged akarnak folyton csak zsarolni.De szerintem nem így kellene téged magukhoz édesgetniük....Nagyon dúrva szituációban vagy.A párod valahogy csak meg fogja tudni a feljelentést,akkor pedig téged fog hibáztatni :( Én k*rvára összevesznék a szüleimmel ha a helyedben lennék....
Én a barátomat választottam, aki már a férjem. Miért? Mert nekik soha senki nem volt jó, mert hogy nem pénzes. A "testvéremnek" pénzes férje lett, felépitett neki egy 20 milliós házat, mindig is anyagiasak voltak. Azt mondták, hogy én a nyomába sem érhetek. Pedig a férjem nagyon rendes, csendes, normális munkahelye van, nem iszik, nem cigizik, szereti a gyermekeimet, s született egy közös kisiunk is 8 hete. De amikor nem volt senkim válás után, az volt a bajuk, amikor összejöttem a férjemmel, egy darabig jó volt minden, utána szét akartak választani, de nem sikerült. Elköltöztünk a közelükből jó messzire, a kapcsolatot sem tartom velük. A gyerekeimet utálták(holott az unokájuk volt), bezzeg a testvérem gyerekét meg imádják. Igy még a saját esküvőmre sem hivtuk meg őket. Nem hiányoznak mert pokollá tették az életemet, nyugtatót sem kell már szednem miattuk(igy vesztettem el egy babát is). Nyugodt és boldog családi életet élünk.
34/n - 3 gyermekes anyuka
23.54. Köszönöm a válaszod, teljesen megértetted, hogy miröl magyarázok! Igen, bünözök között is van különbség, és akármit is tett, nem hiszem, hogy bántana.
Összevesztem a szüleimmel, mert nem volt joguk ezt tenni, dönteni két életröl, sitty-sutty, mert nekik útba esett a rendörség. Azt még nem tudom milyen indokkal mentek oda, mert ök semmi olyant nem tudnak. Viszont én mindent tudok róla és a dolgairól. Ha nem akarom a szüleimet veszélybe sodorni akkor kussolok arról, hogy ök voltak. De magamra se akarom vállalni mert nem én voltam!
Megfordult a fejemben, hogy elmesélem neki higgadtan az egészet, hogy a szüleim furkálódtak eddig is. Ö erröl semmit nem tudott, csak azt, hogy nem bírták, mivel nem engedték be a házukba. Ö erre akkor azt mondta, hogy nem baj, azért szereti öket akkor is, mivel annak a lánynak a hozzátartozói, akibe ö szerelmes.
Most reggelre már teljesen össze lettem zavarodva és fogalmam sincs róla, hogy mit csináljak.
Igen, zsarolnak, és befolyásolni akarják az életemet. Van egy gazdag pasi aki szerelmes belém, viszont én nem. Ök erröl tudnak, mivel ismerik. Ès azt hiszik, majd így odamenekülök a karjaiba, és dúlni fog a láv... Elhiszem, hogy tündérmesét akarnak a gyereküknek, de azért könyörgöm!
Tudták, hogy szakítani akarok-fogok vele, mégis intézkedtek. Ebbe beavattam öket, mivel kérdezték, hogy mi van, én meg mondtam, hogy szakítok hamarosan. Valószínüleg nem hitték el, ezért intézkedtek.
Mint most kiderült, azzal mentek a rendörségre, hogy engem zsarol, meg fenyeget, és ezért vagyok vele. Holott ez nem igaz. Nem zsarol, nem fenyeget, azért voltam vele, mert vele akartam lenni.
A kérdésem nem az volt, hogy beszéljük meg, hogy miért vagyok egy zürös pasival. Csak kíváncsi voltam, hogy szerintetek jogos e, hogy haragszom rájuk és szerintetek is tullönek e a határon azzal, hogy beleszólnak ennyire az életembe.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!