Miért lett elterjedt a gyerekverés? (főleg ilyen hülye módon) Kérlek olvassátok el, lehet hogy rád is vonatkozik.
Szóval, 14 éves vagyok mégis borzalmas látni,ami manapság folyik az országban. Egyik nap láttam egy nőt a 2 éves gyerekével ,aki ,,elvileg" valamit rosszul csinált,de csendben üldögélt a babakocsijában... Na szóval és a nő elkezdte ütlegelni szegény gyereket és ráordított. A gyereknek elkezdtek potyogni a könnyei.. (olyan szomorú látvány volt). Ma meg láttam a buszon egy nőt 2 fiával (egyik 4 éves kb. a másik 6 kb.) A kisebb gyerek ivott egy termoszból ,amikor pedig befejezte és vissza akarta csavarni a kupakot,akkor az anyja megrázta és ráordított,hogy a másik irányba,te hülye gyerek! meg ilyenek :SS
Másrészt pedig tapasztaltam,hogy a felnőttek szeretik levezetni a feszültséget a gyerekeken.. Nagyon sokszor láttam már,hogy a semmiért üvöltöznek a gyerekeikkel. De miért?? Miért jó ez?? Egy 4 éves gyerek is érez,nem bokszzsák ,vagy pszihológus( nem tudom,hogy kell írni).
..és aztán csodálkoznak az idősek,hogy milyenek a mai fiatalok... Hát milyenek lesznek később,húsz év múlva a mostani kisgyerekek?? Ebben az a jó,hogy a felnőttek észre se veszik,hogy agresszívnak nevelik a gyerekeiket...
Egyébként rám nem vonatkozik,csak érdekel a téma ,másrészt pedig sajnálom a gyerekeket.
Kedves utolsó!
Amint irtad mennyire elkeseredett az életed, stresz , aggodalom , arra gondoltam hogy irjam meg neked hogy Jézus (Isten képviselője volt a földőn) rendkívúl szeret és személyes kapcsolatba akar kerülni veled hogy segíthessen rejtad. Most valószínű nem érted hogy miért van a sok miért, de minél jobban megismered Jézust , annál jobban megértesz mindent. Ő lejött a menny királyi trónjáról a földre hogy helyettünk hordozza a bűneink bűntetését, hogy mi az Atya előtt megszenteltekké váljunk. Az atya egy személyes kapcsolatot akar veled,és csak általa lesz teljes a te életed , mert Ő igy teremtett meg minket hogy vele személyes kapcsolatban éljünk.Ha ez nincs meg akkor mindig érzed hogy vmi hiányzik az életedből. Mindez Jézuson keresztül lehetséges ma.
Nem volt szándékomba ma bárkinek is irni a gyakori kérdéseken, de most valahogy tudtam hogy ezt kell tennem.
Bocsánat hogy nem a kérdésedre válaszoltam kérdező , de muszálj a szomorú kéznek az öröm kezét nyújtani, amely a Jézusé.
Az előző vagyok,
Emiatt nagyon senkinek érzem magam, komolyan egyszer elsiírtam magam a Merci-s reklámon 13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!