Ha valaki szegény, miért mondjon le az internetről?
17:02 Nem vagyok azzal azonos akivel azonosítasz.
De még mindig azt mondom le lehet mondani az internetről. Igaz sok mindenből maradsz ki és kevesebb infohoz jutsz hozzá. S a mai információ éhes társadalomban olyan az info mint a kaja. De ha a között kell választani, hogy kifizetem a vizet, villanyt gáz, hogy tudjak világítani, fűteni és nincs netem akkor inkább az. Bár megjegyzem ha szegény vagy és nem tudod a számláidat fizetni és kikapcsolják a villanyod nem csak az nem lesz.
Igen is internetezek könyvtárban, sőt interneteztem főiskoláról is.
Az internet függőségünk lassan kezd olyan méreteket ölteni, mint a villanytól való függőségünk nem bírunk élni nélküle. Pedig lehet pl villany nélkül petróleum lámpával élni.
A kérdezőnek nincs gyereke és még tanul tehát otthon van. El tudja képzelni, hogy mit megtesznek a szülei azért,hogy ő azon az életszínvonalon élhessen amin?
Ahhoz,hogy egy fajta életszinvolnalat fenn tarthassunk sok mindenre van szükség. De nincs szükség olyan szinten internetre, mintha levegőt vennél.
köszönöm a válaszokat, valahogy sejtettem, hogy a mi anyagi létünk is bele lesz keverve a dologba, de nembaj.
:)
(senkit sem pontoztam le)
Nem internet kávézóról beszéltem hanem ingyen hozzáférhető helyekről. Igen az egyetemeken ingyenes. Nem nem férhető hozzá éjjel nappal. bár ha belógsz a haverodhoz a koliba amit megtehetsz nem neki ki van bent, akkor egész nap. De aki munkát keres az nem úgy fog találni,hogy a nap 24 órájában az interneten lóg. Az már függőség.
Nem kell,hogy éjjel is lásd a leveleid és az aktuális új hirdetéseket. S egyébként is vannak még sokan cégek és hirdetők akik nem használják az internetet a hirdetésekre hanem napilapokat és hirdetési újságokat. Igaz,hogy a hírleveleket éjjel küldik, de nem ül ott emberke azért hanem egy program teszi meg. A másik. Ha igazán munkát akarsz akkor el kell menned néhány interjúra ahhoz meg hiába van neted nem tudod magad virtuálisan át faxolni hogy hello?
Drága 54 éves barátom!
Nem is rólad volt szó és semmi aktuál politika nem volt benne. Csak arra a kérdésedre reagáltam,hogy az egyetemeken ingyenes-e a net és csak írtam egy fiktív példát arra hogy ha egyetemista lennél,hogyan tudsz olyankor is hozzá férni ha az almamater bezárt.
S azt sem tudom mi a bajod a realitásokkal.
Lehet neked a munkád végett létszükséglet a net. De van akinek nem. Na mindegy.
az a havi pár ezer? tegyük fel hogy akinek itt nagy a szája, az elküld nekem havi 5ezret (vagy mondjuk aki egyet ért veletek, az 1 ezrest, mind1). 2 hónap alatt ebből a pénzből veszek egy MACINTOSH-t!!!!!!!!
hülyék vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!