Elköltözhetek a barátnőmhöz? 17/L
Anyám és apám nem viseli valami jól ,hogy egy lányba vagyok szerelmes.
Ma elmondtam nekik ,hogy leszbikus vagyok.
Nem akarok ilyen ellenséges légkörben élni.
Elköltözhetek a barátnőmhöz, vagy meg kell várnom míg betöltöm a 18-at?
előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"A kérdező kommentje:
19:33
A szívnek nem lehet parancsolni."
Csak az akaratgyenge ember nem ura az érzelmeinek.
Szia!
Szerintem sem kellett volna most borítani a bilit... Azért becsülöm a bátorságodat.
Mióta tart a szerelem különben?
Én azt mondom, várj, míg nagykorú leszel, annak nem sok értelme van, hogy az ő szüleihez menj. Az együttélés önálló felnőtteknek van kitalálva, nem a szülőknél lakó gyerekeknek... Addig nyugi, inkább készülj, készüljetek. Mit tudtok majd dolgozni jövőre, hol tudtok valamit elérhető áron bérelni stb. A munkakeresés nagyon, de NAGYON nehéz, ahogy itt már valaki mondta.
Ez a felnőtt élet, ez van...
Mit tanulsz és mennyi van még hátra?
Azóta mit csinálnak a szüleid???
22:45
Augusztusban jöttünk össze.
Egy házibulin ismerkedtünk össze sokat beszélgettünk amikor hirtelen megcsókolt én egy kicsit meglepődtem de aztán visszacsókoltam, azóta egy pár vagyunk. :)
Hűha kérdező, nem akarlak degradálni, de elég butuska vagy.
17 évesen szerinted milyen munkát fogsz kapni?
Pincérnő, krumpliszedő, hagymapucoló, jó esetben takarítónő.Ebből biztos flottul meg fogsz élni.Gondolkodj hosszú távban.
Maradj a szüleiddel, tanulj, dolgozz, ráérsz még a szerelemmel.(meglátod, lesz még sok "igazi" az életedben, hidd el!)
"es akkor kit fox dugni?"
De primitív vagy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!