Elköltözhetek a barátnőmhöz? 17/L
Anyám és apám nem viseli valami jól ,hogy egy lányba vagyok szerelmes.
Ma elmondtam nekik ,hogy leszbikus vagyok.
Nem akarok ilyen ellenséges légkörben élni.
Elköltözhetek a barátnőmhöz, vagy meg kell várnom míg betöltöm a 18-at?
előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
19:33
A szívnek nem lehet parancsolni.
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:33
Ezt ugye nem gondolod komolyan?! NO COMMENT kategória vagy...
19:34
19 éves a barátnőm.
Még a szüleivel él.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: a szüleid beleegyezése nélkül 18 éves korod előtt nem költözhetsz sehová.
Sőt, a barátnődhöz költözéshez a barátnőd szüleinek beleegyezése is kell (ez persze életkortól független).
(Más: a "szívnek nem lehet parancsolni", de azért talán próbálj meg gondolkozni is... a rózsaszín ködért egy kiló kenyeret se adnak a boltban, neked meg másod nem lesz 18 évesen, a barátnőd szüleinek nyakán)
Mert 18. éves koráig a magyar törvények szerint fiatalkorú, korlátozottan cselekvőképes, és a szülei akár rendőrrel is hazavitethetik.
Igaz, arról nem írt a kérdező, hogy melyik országban él...
munkát már most kezdj el keresni. én már több, mint fél éve munkanélküli vagyok, mégsem találok semmit sem :(
am olvastam az előző kérdésed. hadd kérdezzem már meg, hogy hogy történt a bevallás? elvitted a lányt bemutatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!