15 évesen elköltözhetek-e a nagyszüleimhez?
Nehéz erről beszélni de nem tudom mit tegyek..
Csecsemő koromtól a nagyszüleim neveltek fel óvodás koromig amikor édesanyám zsarolni kezdett hogy nem mehetek többé hozzájuk ha nem fogadok szót..! de ha éppen útba voltam több hétig is ott lehettem ! Az én drága nagyszüleim ruháztak ettetek óvtak féltettek SZERETTEK! édesanyámmal sosem volt jó kapcsolatom sosem szeretett mert féltékeny és mindig alám próbál vágni! ahogy nőttem én főztem a nővéremre a húgomra és a szüleimre ! rengeteget sírtam mert mikor már hasznom vette egyre kevésbé engedett mamához .. barátaim sosem lehettek, voltak! így aztán 11 évesen lezüllöttem inni kezdtem gyógyszer függő voltam elvesztettem a szüzességem éjszakákat csavarogtam amivel próbáltam elérni megértetni másabb vagyok mint a többi korom beli. 12 évesen egyedül utaztam akár 200 km-t is...és hála jó istennek soha nem volt semmi bajom! és még annyi minden történt..de mára már van 9 hónapja egy barátom de anya elakarja marni mellőlem mer ő és a nagyszüleim segítettek kilábalni a rossz dolgokból. de mivel ők szenvednek nem tudnak róla min megyek keresztül! anyám mindennek lehord pedig szerettem tiszteltem segítettem őket! a nagyszüleim ruháznak és ők segítenek anyagilag is édes anyám hitelről hitelre vitte apukám aki sosem állt mellém sosem védett anyával szemben mert nem szeret veszekedni! és most már késő! rengeteg dologgal bántott nagy szerencsével élek most mert voltak rohamaim és hajszál választott el az öngyilkosságtól csak a húgom mentett meg akkor ....! A barátom mellettem áll és támogat, rengeteg mindent..és rengetek szeretetet kapok tőle amit itthon sosem kaptam meg, ahogy a nagyszüleim is nagyon szeretnek és én is őket ..lényeg a lényeg mára okosabb és értettebb vagyok mint egy 15 éves haza akarok költözni nyugodt és családi életre vágyom a nagyszüleimmel a családommal van erre lehetőség?
Úristen, ha ez igaz akkor szarügy és sajnállak, bár egy anyáról ilyet nehéz elképzelni, na és azt is hogy 11évesen elvesztetted a szüzességedet... a baráotd hány éves?
Merre laksz?
Nem visznek intézetben ha van olyan élő rokonod aki befogad és el tud tartani úgymond.
Nyugodtan fordulj a gyámügyhöz mert itt nincs más megoldás. Jogilag 18 éves korodig anyukádnál vagy köteles lakni hacsak a gyámügy máshova nem helyez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!