Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérjek a smucig apámtól...

Hogy kérjek a smucig apámtól új cipőt?

Figyelt kérdés

Air Jordan cipőt szeretnék kérni apukámtól, mert a régi kiszakadt, de 30 ezerbe kerül, és ő mindig azt mondja, hogy ne legyek márkamániás+ ő smucig. Nem szoktam kapni tőle sok mindent, de néha mikor kérek valamit, kibújik azzal, hogy kérjek a gondviselőmtől(anyukámtól, de anyukámnak nincs elég pénze, apukámnak lenne. Mit mondanátok a helyemben, ha ilyen történne veletek ? 17/f

Köszi a válaszokat !

2011. szept. 25. 18:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%

azért lassítsatok srácok. komoly sporthoz komoly cipő is kell.pláne kosaras az bokatámaszos mindenlofüle. ott azért számit h kinai vagy márkás cucc és tényleg fontos az h mindenhol tartson ugy ahogy kell.

hát amugy mond apudnak h mondjuk karácsonyra előre...vagy ilyesmi h kell mert a másikba fáj már a lábad bokád.hátha ez meghatja

2011. szept. 25. 19:04
 22/37 anonim ***** válasza:
38%

Mondjuk én nem sportolok annyit hogy stropára tegyem a cipőt, de mindig kínaiba veszem őket 1500-ért, és mindegyik bírja legalább 3 évig, pedig nem szoktam minden hazaérkezésemkor lepucolni, se vigyázni rá különösebben. Jó kifogás az hogy nincs időd, de ahogy mondják, amire szánni akar az ember időt arra lesz is...gondolom neked egyszerűbb és gazdaságosabb ha apád veszi a 30ezres csukáidat, neked meg nem kell semmit tenned érte, de tudod manapság már minden fiatal úgy dolgozik hogy ha akar pénzt elmegy diákmunkára, nem kéreget, hanem megdolgozik azért ami lesz neki, onnantól meg fejemet hajtom ha saját pénzből vesz 30ezres cuccot.

Legalább átfuthatna az agyadon hogy 30 ezerből kb mennyi mindent lehetne venni. Ha lenne csak úgy miből költeni azt mondanám oké, úgyse ezeken járna az eszed, de így hogy kb könyörögnöd kell a cipőért...

18/l

2011. szept. 25. 19:07
 23/37 anonim ***** válasza:
45%
Akkor elmesélhetnék az itteni gazdagok (bár tudom itt egy sincs, csak 13 éves kora óta szénbányában dolgozó, 15 éves kora óta teljesen önellátó személyek),hogy ha dolgoztok akkor miért dolgoztok? Vagy kiért? Mert én azért, hogy a családomnak minél jobb legyen. Nem azért keresek sokat, hogy számolgassam, hanem hogy megengedhessem magamnak a minőséget.
2011. szept. 25. 19:11
 24/37 A kérdező kommentje:

ma 19:07:

Aki nem sportol úgy, hogy jó csapatnál U18-as tag, akkor annak van ideje dolgozni, de nekem nincs. Te nem tudod milyen érzés, mikor az edzések után még a hétvégédet is elviszik a meccsek.

Hát nem jó érzés.

2011. szept. 25. 19:14
 25/37 anonim ***** válasza:
39%
17 éves embernek még a tanulás a munkája, ha mellette még komolyan sportol is, az éppen elég. Senki nem lesz attól különb a többieknél, hogy ennyi idősen hamburgereket csomagol a mekiben, viszont a jó jegyek és az elért eredmények még sokkal előrébb vihetnek az életben. Az igényességet pedig ne keverjük össze a követelőzéssel.
2011. szept. 25. 19:17
 26/37 anonim ***** válasza:

Abban igazatok van,hogy ha sportol akkor megfelelő cipő kell.Nos ahogy olvasom kosarazol.

Már ne haragudj,de lehet kapni nagyon jó kosaras cipőket 10-15 ezer forintért is..Nem kell a márka,mert itt csak a márkát fizeted meg..

[link]

2011. szept. 25. 19:20
 27/37 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Köszi a linket, de ezeket utcai használatra gyártották. :)

2011. szept. 25. 19:27
 28/37 anonim ***** válasza:
69%

[link]

[link]

[link]

ezeken kívül rengeteg olyan kosaras cipőt árulnak ami sportoláshoz van,és nem utcai cipő..

Nem kell rögtön a márkára menni..Hidd el nekem hogy semmivel sem jobb az Air Jordan..Csak itt a nevet is meg kell fizetni..Vannak olcsóbban is nagyon jó minőségű sport cipők..

De úgy látszik neked nem kell más csak a Jordan cipő..

2011. szept. 25. 19:43
 29/37 anonim ***** válasza:
91%
Én csak azt nem értem hogy ha ilyen csapatban játszol ahol ennyit kell edzésre járni ott nem kaptok valami kis prémiumot?Mert gondolom ha ilyen sok edzés van akkor nem hiszem hogy valami kis pályás gagyi csapatról van szó....
2011. szept. 25. 19:49
 30/37 A kérdező kommentje:
Nem kapunk semmit. Még nekünk kell fizetni az Olajnak(Szolnok) tagdíjat.
2011. szept. 25. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!