Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérjek a smucig apámtól...

Hogy kérjek a smucig apámtól új cipőt?

Figyelt kérdés

Air Jordan cipőt szeretnék kérni apukámtól, mert a régi kiszakadt, de 30 ezerbe kerül, és ő mindig azt mondja, hogy ne legyek márkamániás+ ő smucig. Nem szoktam kapni tőle sok mindent, de néha mikor kérek valamit, kibújik azzal, hogy kérjek a gondviselőmtől(anyukámtól, de anyukámnak nincs elég pénze, apukámnak lenne. Mit mondanátok a helyemben, ha ilyen történne veletek ? 17/f

Köszi a válaszokat !

2011. szept. 25. 18:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy (előzők) nem mindig a márkás és drága a jó.. egyik évben 15000-ért vettünk cipőt, és egy hónap (!) alatt szétment.. kicserélték a boltban egy ugyanolyanra, AZ IS TÖNKREMENT 2HÓNAP ALATT! már inkább jó az 5000 forintos mert azokba is van sokkal jobb! ha kell valami drága, ne apuci pénzét hanem a sajátodét szórd!
2011. szept. 25. 18:41
 12/37 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a kérdezõnek igaza van, abból a szempontból, ha màrkàsat akar venni az biztosan évekig kibirja a strapàt. Viszont ne felejtsd el, hogy a làbad nõni fog, egy év mùlva kicsi lesz.Ne kinait vegyél mert az tönkreteszi a làbat, mert mûanyag. Vegyél olcsóbbat, amelyet nem fàj majd kidobni, ha kinõtted.
2011. szept. 25. 18:45
 13/37 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat !

Ez nem téli, hanem kosaras cipő lenne.

Szívesen mennék dolgozni, de heti öt edzés mellett nehéz, hétvégén pedig meccs van.

Amúgy ha az elkövetkező másfél évre, heti öt edzésre kéne kosárcipőt választanotok, akkor ti se a kínait vásárolnátok meg. ;)

2011. szept. 25. 18:45
 14/37 anonim ***** válasza:
60%
Ha sportolsz, akkor meg az apud biztosan megveszi neked, ha megteheti és esze van.
2011. szept. 25. 18:46
 15/37 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nagyon nem szép hozzáállás az, hogy kérjen az anyukájától. Nekem is van egy haverom, akit az anyja egyedül nevel, és mindenre azt mondja az apja, hogy: kérjél anyádtól...Szerintem egy gyerek az közös, ha elváltak, ha nem. Szóval az apának sem így kellene erre reagálni.

Amúgy max gyűjtögetni tudsz zsebpénzből, ha sehogy sem hajlandó adni.

2011. szept. 25. 18:47
 16/37 anonim ***** válasza:
39%
Öcsém én a kinai áruházban vásárolom a cipöim 3000 forintért.Szerintem nem a márka a lényeg hanem a kinézet.Apád szerintem nem smucig hanem te vagy nagymellényű
2011. szept. 25. 18:49
 17/37 anonim ***** válasza:
70%

Azért a 30.000 forintért jó pár órát dolgozik apád.

Ha őszinte akarok lenni én sem vennék a fiamnak 30.000 forintért cipőt,pedig jól állunk anyagilag..De ennyi pénz durva egy cipőre..

2011. szept. 25. 18:59
 18/37 anonim ***** válasza:
17%

18:49

Azért a kinaiban nem lehet sportolni hosszù ideig, mert beleizzad a làb és gombàt okozhat.

2011. szept. 25. 19:00
 19/37 A kérdező kommentje:

ma 18:49 :

Ha pár évente kapok új cipőt, akkor ne a kínaival kelljen bajlódnom.

Utolsónak: apukám alig dolgozik már. 20 éve vezet kft.-t

2011. szept. 25. 19:01
 20/37 anonim ***** válasza:
46%
A kérdezőnek igaza van, utcai cipőnek elmennek ezek a nevenincs vackok,de sportolóként igenis szüksége van egy rendes cipőre.
2011. szept. 25. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!