Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a családomb...

Miért van az, hogy a családomban mindennek én vagyok az oka, és mindenért engem szidnak le?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Egy 23, és egy 20 éves nővérem van. Bármi történik, mindig én vagyok az oka. Hogyha esetleg a legidősebb tesóm eltör valamit, rögtön engem szúrnak le miatta. Ha nincs kipakolva a mosogatógép, és én mondjuk a szobámban ülök, mert abban a pillanatban értem haza, akkor mindenki üvöltözik velem. Ha valaki kiszedi az elemet a rádióból, az is csakis én lehettem. Bármi dolog van a házban nekem kell elintézni. Kivinni a komposztálóba a trutyit, a szemetet a szemetesbe, a mosó- és mosogatógépet elindítani, és kipakolni, ja és még fel is porszívózni. És ha ezek után a szobámba már nem tudok rendet rakni, akkor is kiabálnak velem. Ezek mellett természetesen kitűnő tanulónak is kell lennem, mert az nagyon fontos. Miért csinálják ezt velem?
2009. ápr. 26. 13:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
:( de nem értem miért ilyenek mikor tudom, hogy szeretnek.
2009. ápr. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!