Miért van az, hogy a családomban mindennek én vagyok az oka, és mindenért engem szidnak le?
Ismerős a helyzet, csak nálunk meg én vagyok az idősebb gyerek (és én már 24 vagyok). Szóval nem feltétlenül mindig a kisebbet szedik elő.
Szerintem azért lehet, mert te nem olyan lettél, amilyennek elterveztek, nem teljesíted be egy álmukat, mert te másmilyen vagy, más az életterved. Nem biztos, hogy kimondják. De általában ez áll a háttérben. Nekem apám lenézi a nőket, képzelheted, milyen életem lehet lányaként. Gondolom, ha én is fiúnak születek, mint öcsém, akkor nem így bánna velem, ahogy, de nem tudok "farkat növeszteni", úgyhogy majd szépen nem fog érdekelni, mi lesz vele, miután lesz annyi pénzem, hogy elköltözzek. Öcsémet pénzeli, és egy év alatt egy pimasz, önző, magánakvaló 18 éves lett. Nem baj, azt hiszem, kettőnk közül valószínűleg én fogok jobban megállni a lábamon önállóan, próbáld valahogy így felfogni, hogy ha megerősödsz, neked nem kell rájuk hagyatkoznod. És ha van baráti köröd, velük kompenzáld, én énekelek, nekem ők az igazi családom.
Miért adja anyukád a tesódnak a Te zsebpénzedet?
Sztem mikor mindenki együtt van,akkor kérdezd meg anyukádtól h :" Anya,tudnál adni zsebpénzt? Apu azt mondja h a tesónak ad,és kérjek tőled. De most légyszíves nekem add mert sztem megérdemlem. Elég sok mindent csinálok itthon,és nem fair h az én zsebpénzem mindig a tesónak adod. Szeretnék venni magamnak egy fülbevalót,ha már te nekem nem veszel semit." Én ezt mondanám szó szerint. Akkor mikor az egész család ott van,hátha észreveszik magukat... ha meg nem akkor nem csinálnák semmit se! Eleget dolgoztál már ne hagyd h kihasználjanaka. Akkor üvöltözzenek csak, 1ik füleden be,a másikon ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!