Miért nézi rossz szemmel az anyuka, ha rajta kívül valaki más is beszélget vagy netán meg símitja az egy hónapos kisbabát?
Csak nem te vagy a nagymama?:)
Egy hónaposan még nem is lát jól az a szerencsétlen pici, semmire nem fog belőled emlékezni. ez a dolog később alakul csak ki.
Nem kölyökkutya ez, sokkal lassabban fejlődik. Ha csak fél évesen találkozik először a nagyszülővel, akkor sem lesz semmi baj vele.
Itt azért vannak fokozatok.
Én is hülyét kaptam tőle, amikor a rokonok a békésen alvó babát akarták felvenni, mert "olyan aranyos" meg mert ők "babázni" akarnak. Nem játék, nem azért van, hogy mindenki kénye-kedvére dögönyözze!
A másik, ha a gyerek ébren volt, és megkérdezték, én nyugodt szívvel odaadtam bárki kezébe, de azt utáltam, ha meg sem kérdezte valaki, de már nyúlt a babáért.
A sírásra meg: azért egy egy hónapos babának még tényleg leginkább az anyjára van szüksége, valószínű, szopik is még. Ha egy ilyen pici baba sír, igenis az anyuka vegye fel és nyugtassa meg! Ovis koráig még bőven megtanulja, hogy nem csak az anyja létezik, de szerintem tök fölösleges egy ilyen kicsi gyereket trenírozni azért, hogy "szokja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!