Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanád a férjednek, hogy...

Elmondanád a férjednek, hogy tudod a titkát? Vagy hallgatnál?

Figyelt kérdés
Szóval van 1 dolog, amire egyszer rákérdeztél. Erre ő azt mondja, hagyjuk, nagyon fájdalmas emlék neki, nem akarja elmesélni. Aztán véletlenül megtudod mástól. Tényleg fájdalmas dolog. Elmondanád, hogy tudod, vagy hallgatnál róla. Én hallgatok, nem akarom a régi sebeket feltépni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2011. szept. 24. 14:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha ő nem beszél róla, akkor én sem szólnék, hogy tudok róla. Ha egyszer elkezdene róla beszélni, akkor bevallanám neki, hogy már tudom. :)
2011. szept. 24. 14:32
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elmondanám neki, hogy valakitől ezt és ezt hallottam, és érdekelne mennyi igaz belőle. Szerintem az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban. Akár házasok az illetők, akár nem.

2011. szept. 24. 14:37
 13/19 A kérdező kommentje:
Arról van szó igazából, hogy kamasz korában egyszer nagyon csúnyán megalázták. Ezt tudtam meg egyik nap, és elképzelem, és még el is sírtam magam. Ezt nem akarta elmondani. Nem mondom meg, hogy tudom, de azóta elképzelem kisfiúként, és egyfolytában ölelgetném. De tényleg nagyon rosszul reagálta le akkor, mikor kérdeztem, hogy miért ment másik iskolába, olyan arccal mondta szegény, hogy nem is mertem tovább firtatni. Nagyom mélyen érinti.
2011. szept. 24. 14:39
 14/19 A kérdező kommentje:
És igazából azóta ez jár a fejemben, és nem is tudom pontosan leírni, mit érzek. Kb azt, amikor bántják azt, akit a legjobban szeretsz.
2011. szept. 24. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt hagyd a fenébe. Ne tépj fel sebeket. Szeresd, de ne kezeld gyereknek, már nem az.
2011. szept. 24. 18:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem mondanám el, megvárnám, amíg ő megfelelőnek érzi az időt, hogy magától megossza velem. Talán csak az az eset lenne kivétel, ha ez a múltbéli dolog befolyásolhatná az életünket. Akkor mindenképpen tisztáznám.
2011. szept. 24. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Elmondanám.ezek szerint mai napig nem tette magát túl rajta,márpedig azt kell.együtt könnyebb,és valószinű akkor soha senkivel nem beszélte ezt át.

Volt nálunk is hasonló,nagyon nehezen szedtem ki páromból,sirtunk is egy sort,de megérte,sok év után végre túúltette magát a dolgon.

2011. szept. 24. 20:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd, ha nem akarja. Az, hogy két ember egy pár, nem jelenti azt, hogy egymásra kell telepedni, és mindenbe beleártani magunkat. Kell egy kis magánszféra.
2011. szept. 24. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:
én nem mondanám el, szerintem elég, ha tudod. ha egyszer elmondja, akkor rendben van, de lehet, hogy még akkor sem mondanám el, hogy tudtam. Lehet, hogy az segít, ha hallgatsz róla.
2011. szept. 26. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!