Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi szokott ilyet...

Minden pasi szokott ilyet csinálni vagy csal az én párom. Normális ez vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Eddig "fiúim"nem ittak alkohol.A párom meg igen.Haza jön a munkából és megissza a 2 üveg sörét vagy 1 üveg borát az otthoni munka mellett.Nem azt mondom hogy taccs részegre vedeli magát,de megissza.Volt már hogy kicsit "berúgott".De ez ritka.

Engem nagyon tudd zavarni,hogy iszik alkoholt.De Tudom ,hogy ez nem megy a családi kassza rovására.Mindenünk megvan aminek meg kell lennie.Eljár dolgozni állandó munkahelye van nem alkalmi munkából élünk.Jó apa(2 gyerekünk van)rendes társ.Sose bántana minket.Mindenki párja megissza vagy csak az enyém?

2011. szept. 23. 11:54
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
48%
aki naponta iszik alkoholt az alkoholista. nyilván különbség van a lecsúszott kocsmában holt részegen tengődő között meg aki még civilizált keretek között teszi munka után de attól még a tény az tény.ha nem lennének függők akkor nem kéne nekik minden nap. sokan együtt élnek ezzel, meg ahogy elnézem a legtöbb embert itt nem is zavarja ha a párja az, persze csak addig a pontig míg nem jön valami gond az illető életében és esetleg az alkoholhoz menekül mégjobban. na akkor már borul a bili.
2011. szept. 24. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!