Minden pasi szokott ilyet csinálni vagy csal az én párom. Normális ez vagy én reagálom túl?
Eddig "fiúim"nem ittak alkohol.A párom meg igen.Haza jön a munkából és megissza a 2 üveg sörét vagy 1 üveg borát az otthoni munka mellett.Nem azt mondom hogy taccs részegre vedeli magát,de megissza.Volt már hogy kicsit "berúgott".De ez ritka.
Engem nagyon tudd zavarni,hogy iszik alkoholt.De Tudom ,hogy ez nem megy a családi kassza rovására.Mindenünk megvan aminek meg kell lennie.Eljár dolgozni állandó munkahelye van nem alkalmi munkából élünk.Jó apa(2 gyerekünk van)rendes társ.Sose bántana minket.Mindenki párja megissza vagy csak az enyém?
Figyelj Kedves Kérdező!
Nincs ezzel semmi baj, amíg téged nem zavar. Baj akkor van, ha már téged is zavar a dolog.
még jó :) az már sok lenne.
ha zavar, beszéljétek meg, hogy igyon kevesebbet, vagy mondja meg, hogy miért iszik ennyit. Szerintem nem normális dolog minden nap.
Ez már alkoholizmus. Ami napi és rendszeres, az az. Nem tudhatod, hogy nem fog-e ez nála durvulni és azt sem, meg fog-e ütni. Alkoholista embertől jót ne várj!
Az én párom havonta 2 sört megiszik, vagy annyit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!