Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi szokott ilyet...

Minden pasi szokott ilyet csinálni vagy csal az én párom. Normális ez vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Eddig "fiúim"nem ittak alkohol.A párom meg igen.Haza jön a munkából és megissza a 2 üveg sörét vagy 1 üveg borát az otthoni munka mellett.Nem azt mondom hogy taccs részegre vedeli magát,de megissza.Volt már hogy kicsit "berúgott".De ez ritka.

Engem nagyon tudd zavarni,hogy iszik alkoholt.De Tudom ,hogy ez nem megy a családi kassza rovására.Mindenünk megvan aminek meg kell lennie.Eljár dolgozni állandó munkahelye van nem alkalmi munkából élünk.Jó apa(2 gyerekünk van)rendes társ.Sose bántana minket.Mindenki párja megissza vagy csak az enyém?

2011. szept. 23. 11:54
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Nem egyszerre issza a sört meg a bort vagy ez vagy az.
2011. szept. 23. 12:37
 22/41 anonim ***** válasza:

Figyelj Kedves Kérdező!

Nincs ezzel semmi baj, amíg téged nem zavar. Baj akkor van, ha már téged is zavar a dolog.

2011. szept. 23. 12:38
 23/41 anonim ***** válasza:

még jó :) az már sok lenne.

ha zavar, beszéljétek meg, hogy igyon kevesebbet, vagy mondja meg, hogy miért iszik ennyit. Szerintem nem normális dolog minden nap.

2011. szept. 23. 12:40
 24/41 anonim ***** válasza:
48%
Az én párom is minden este mikor hazajön a munkából vagy egy dobozos sört iszik meg, vagy 1-2 pohár bort. Én ezért sosem szoktam neki szólni, mert szerintem ez még az egészséges határon belül van. Igaz, hogy minden nap csinálja, de ez olyan kis mérték, hogy én sosem szólnék ezért rá. Fáradt a munkában, ez lazításnak teljesen jót tehet, valamint a jó alváshoz is hozzásegíti. Mondjuk napi 1 üveg bor, azt azért soknak találom én is. Végül is, amig mértéket tud tartani és nem akar többet inni, addig nem hiszem, hogy rá kéne szólni, mert van amelyik pasi olyan, ha rászólsz, olaj a tűzre és akkor csakazértis iszik, sőt még többet, hogy nehogy már neki megmondja egy nő .... Ismerek ilyet, szerencsére nem az én párom az.
2011. szept. 23. 12:48
 25/41 anonim ***** válasza:
Az én férjem egyáltalán nem iszik alkoholt. Kérdés, ivott-e amikor megismerted? Ha igen, akkor én úgy gondolom, hiába zavar, ezzel együtt ismerted meg és szerettél bele. A lényeg, nem agresszív, nem rúg be. Az már más tészta, hogy ezzel nem használ az egészségének, ha minden nap 1 üveg bort megiszik (jézus az sok!). A 2 üveg sör nem vészes, de borból az 1 üveg sok. Ha azután kezdett el inni, hogy összekerültetek, akkor mondd el neki, hogy ez téged zavar, kicsit hagyjon alább. Bár aki iszik az szerintem csak úgy tud róla lemondani, hogy teljesen lemond róla, ha csak kevesebbet akar inni az nem fog menni. Apukámról tudom. Megissza Ő is a maga borát. Volt olyan, hogy az egészsége látta kárát, akkor megijedt, visszavett, de nem mondott le teljesen, most megint elég sokat iszik. Mondjuk Apukám egyébként irtó jó ember, berúgva sosem láttam, nem agresszív semmi, "csak" iszik.
2011. szept. 23. 12:56
 26/41 A kérdező kommentje:
Párom akkor is megitta mikor összejöttünk.Mondogattam neki hogy nem kellene de ez van.Igaz hogy anyukája szerint fele annyit se iszik mint mikor egyedül volt.Sokat bulizott elég sok hülyeségben benne volt akkoriba.amúgy nagyon jó ember.Imádja a gyerekeket neveli az én fiamat is pedig nem az ővé de nem tesz különbséget a közös és az "én"gyerekem között.amúgy 26 évesek vagyunk
2011. szept. 23. 13:00
 27/41 anonim ***** válasza:
67%
én nem tolerálnám napi szinten még az 1 sört sem. a férjem is szereti az alkoholt, és én is... de havi 2-3 alkalomnál többször nem iszunk, és akkor is csak kóstolás szintjén. azt sem tolerálnám soha hogy akárcsak 1 x is berúgjon mellettem...ez felejtős.
2011. szept. 23. 13:08
 28/41 anonim ***** válasza:
61%
Férjem borozgatni szokott..egy jó kis vacsi után oké,hogy megkívánja a jó bort meg max 1 pohárral iszik,de ha már a 3. egymáskövető este is megkívánja akkor már igen csak felhúzom magam....a sörrel sincs semmi baj mert nyáron néha én is megkívántam egy kis citromos sört,de ha már rendszeres a dolog akkor azért szintén nagyon mérges vagyok. Én letisztáztam a férjemmel,hogy ihat nyugodtan néha,de amint rendszeressé válik a dolog akkor a cuccai az ajtóba fogják várni mert a 2,5 éves lányom ezt a példát nem fogja nézni és ha bármi van csak neki van jogosítványa... Természetesen itt meg kell említenem anyósomat aki nem érti mi a problémám,hiszen férjem nem alkoholista és semmi baja nem lenne ha minden nap meginna egy pohár bort,sőt az még jót is tesz (nah igen anyós megissza minden nap a pohár borát).Szóval én vagyok a rossz ember amiért nem tűröm,hogy minden nap egy kis bort igyon a férjem.
2011. szept. 23. 13:33
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem figyelj oda. Az 1 üveg bor igencsak sok minden este. Egyébként az alkoholisták nem mindig isznak sokat. Az egyik rokonom 40 éve alkoholista volt és már 2 pohár bortól is berúgott.
2011. szept. 23. 14:09
 30/41 anonim ***** válasza:
62%

Ez már alkoholizmus. Ami napi és rendszeres, az az. Nem tudhatod, hogy nem fog-e ez nála durvulni és azt sem, meg fog-e ütni. Alkoholista embertől jót ne várj!

Az én párom havonta 2 sört megiszik, vagy annyit sem.

2011. szept. 23. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!