Szerintetek gáz, ha egy férfinek 43 évesen lesz gyereke?
Dehogy gáz! :)) Teljesen normális kornak számít. Az én férjem 41 volt, mikor apa lett, a legjobb barátnőmé 44, és ők még testvért is terveznek :)
Egyik kollégám 48 és 58 éves korában lett apa. Na az 58 már kicsit gáz...
Kedves 19.46,
természetesen a gyerekre is tartozik.
Te választottad az időpontot, a szüleidet.
Tőlük kell/ett/ tanulnod és nekik tőled kell/ett/.
Kéretik nem reklamálni!
Mert ugye ahhoz, hogy megszülessen egy gyermek,
kell valami isteni csoda.
És attól, hogy egy házaspár eltervezi,
x évesek lesznek, amikor gyereket akarnak,
egyáltalán nem biztos, hogy az úgy is lesz.
Nekem anyu 43 volt, apukám pedig 47 éves, amikor születtem, első és egyetlen gyerekként. A szeretet nem ezen múlik.
(előttem valaki azt mondta, hogy 40 éves volt az apukája, és tök gáz.... Neked akkor is az lenne, ha 15-tel fiatalabb lenne. Az alapvető személyiségvonások nem változnak)
08:12-es, milyen igazad van! :)
Én 3 .gyerekként születtem, apám 45 volt, anyám 38. Én semmilyen hátrányt soha nem éreztem ebből! Büszke voltam és vagyok a mai napig a szüleimre, akik erősek, vigyáznak az egészségükre, jókedvűek, és együtt vannak a mai napig. Sőt, nyáron az összes unoka náluk volt! :)
Apám most 75 éves. És elviszi az unokákat biciklizni, horgászni. Imádják anyámékat a gyerekeink. És ez nem a koron múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!