Miért utálom magam fényképeken látni?
Amúgysem vagyok kibékülve magammal, de bármilyen fényképet meglátok magamról, egyszerűen rosszul vagyok. Annyira szörnyűek rólam a képek, hogy letagadnám hogy én vagyok. Még a tükörképemet úgy ahogy elfogadom meg a videó felvételeket magamról, de a képek...
Melyik az igazi arca az embernek: amit fényképen lát, amit tükörben, vagy amit videón?
Még jó, hogy húgaim vannak.
Elég nagy baj, hogy más tetszik neked.
De légy őszinte és ne csald meg a fiút a testvérével kérlek, mert az nagyon csúnya dolog és fáj nagyon.
"Melyik az igazi arca az embernek: amit fényképen lát, amit tükörben, vagy amit videón?"
Egyik sem. Soha nem láthatod magad úgy, ahogy mások. A tükör pont az ellenkezőjét mutatja, a fényképeken és a videón pedig csak két dimenzióban látod magad.
Én se szeretem magam a fotókon, de mások szerint (akik kívülről látnak) jók. Persze így is van elrontott fotó rólam, ami egyértelműen kuka.
Pont tegnap kellett egy eléggé idegesítő nap végén új jogsit csináltatni. Az okmányirodában kérdezték, hogy jó lesz-e a fotó. Mondtam, hogy mindegy, hatóság ismerjen fel rajta, nem ismerkedni akarok.
Kifelé menet a férjem kezébe nyomtam a papírokat, amíg kerestem valamit, ő pedig elkezdte nézegetni őket. A fotóhoz érve felnyerített. Szó szerint úgy nézek ki rajta, mint egy Down kóros sorozatgyilkos. :)
Mennyi választ írtatok, köszönöm!
Én sem szívesen engedem hogy fotózzanak, de ilyen kötelező eseményeken muszáj: ballagás, szülinap, esküvők...
És igen, esküvők: 2 hete voltam egy esküvőn mint vőlegényt kísérő koszorúslány. Akkor nagyjából jól éreztem magam (a tükörben jónak láttam a hajam/sminkem. Erre tegnap szembesültem a képekkel amik készületek rólam (persze feltöltve facebookra és be is jelölve rajta...) hogy jesszusom de szörnyen néztem ki. Amúgysem dús a hajam, de a fodrász néhány tincset elöl hagyott és az van csak az egiyk oldalamon, meg eleve olyan fura vagyok rajtuk...A többi csaj meg olyan szép rajtuk. És akkor még mondhatnám azt is hogy belepislogtam néhányba, vagy kényszermosolygok és csúnyán tartom a számat, vagy éppen nem tudtam hogy fényképeznek és grimaszolok + más fele nézek, szóval tragédia amilyen képek készültek rajtam.
Ja és ami a legjobb: bárkivel találkoztam akkor azt mondák: annyira szép vagy, olyan csinos vagy, teljesen kicseréltek, gyönyörű vagy. Utólag is dicsértek hogy mennyire csinos voltam.
Hát, a képek szerint meg szörnyen néztem ki. Ezek után meg mindig elgondolkozom rajta, hogy vajon ennyire hazugok-e az emberek, vagy most mi az igazság.
És akkor rájövök arra, hogy az egyik lány miniszoknyában volt, és iszonyat csúnya lábai vannak szegénynek, nem is szokott azt felvenni. És mindenki dicsérte hogy milyen jól áll neki, gyakrabban hordhatna azt. Közben meg szörnyen áll neki. Ilyenek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!