Mit lehet ilyenkor tenni?
Benne vagy egy 1,5 eves kapcsolatba. Kiderul,hogy a parod megcsalt persze ugy,hogy lebukik. Bevall neked mindent(vagyis csak remelni tudod,hogy mindent bevallott) sajnalja amit tett es megigeri neked,hogy soha tobbet nem bant teged,mert te vagy az elete ertelme es nagyon szeret teged. Csak egy gond van,hogy te nem tudod tul tenni magad azon,hogy megcsalt...
Rolam van szo,mint azt gondolhatattok. Ez a megcsalas mar 3 lassan 4 honapja volt. Kezd halvanyulni bennem a dolog. De a mai napig eszembe jutnak azok a levelek amiket mas noknek irt. (konkretan a levelezesei alapjan bukott le)
Valaha ez teljesen elfog tunni? Vissza fog e egyaltalan jonni az a maximalis bizalom ami a kapcsolat elejen meg volt?
Nincsen valami olvasmany ami ezt firtatja? Vagy valami ami konnyebbe tenne nekem ezt az egeszet?
Elore is koszonom
Ne haragudj, de szerintem felesleges volt feltenned ezt a kérdést, mert te tudod, hogy nem fogsz ebből a kapcsolatból kilépni!
Viszont megértem, hogy miért írtál ide. Valakivel meg akartad osztani a gondolataidat!
Azt azért nem értem, hogy néhány nő miért hagyja magát hülyének nézni? Én a férjemet 19éve ismerem, 17éve a férjem. Viszont, ha bebizonyosodna, hogy megcsal, akkor nem lenne bocsánat. Nem nézném azt, hogy van két szép közös gyermekünk, mert úgy gondolnám, hogy önző ember, aki onnantól fogva nem érdemli meg a családot! Számomra megszűnne létezni és max. csak a cipőmet engedném neki letörölni, nem hogy próbálni hinni neki, és bedőlni az ámításainak!
37/N
Jó nagy hülye vagy kérdező!
Címeres ökör!
Egy ribancpasira gondoltad azt h megfog változni?
Nem tudtad h kutyából nem lesz szalonna?
Abból a bizonyos nagy Ő-ből több is van ám. Ha megcsalt, akkor nem ő az. („más nőknek írt” – többnek is??? kirúgni azonnal!)
„Elottem elegge nagy ,,nocsabasz`` volt. De en azt hittem,hogy mellettem megvaltozott.”
Jaaaj basszus, még mindig van, aki bedől ennek? :( Kutya meg szalonna, tudod... Azért hajkurászott pont téged, mert nem az öt perc alatt megkapható kategóriába tartozol. Kihívás voltál neki. Most már, hogy te megvagy, új kihívás kell. Ez a típus nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!