Mit lehet ilyenkor tenni?
Benne vagy egy 1,5 eves kapcsolatba. Kiderul,hogy a parod megcsalt persze ugy,hogy lebukik. Bevall neked mindent(vagyis csak remelni tudod,hogy mindent bevallott) sajnalja amit tett es megigeri neked,hogy soha tobbet nem bant teged,mert te vagy az elete ertelme es nagyon szeret teged. Csak egy gond van,hogy te nem tudod tul tenni magad azon,hogy megcsalt...
Rolam van szo,mint azt gondolhatattok. Ez a megcsalas mar 3 lassan 4 honapja volt. Kezd halvanyulni bennem a dolog. De a mai napig eszembe jutnak azok a levelek amiket mas noknek irt. (konkretan a levelezesei alapjan bukott le)
Valaha ez teljesen elfog tunni? Vissza fog e egyaltalan jonni az a maximalis bizalom ami a kapcsolat elejen meg volt?
Nincsen valami olvasmany ami ezt firtatja? Vagy valami ami konnyebbe tenne nekem ezt az egeszet?
Elore is koszonom
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Elgondolkodtato dolgokat irtok. Igazandibol nagyon sokat beszelgettunk azota orakat tobbszor. De ok,hogy mert tette nincsen...Azt mondta,hogy nem tudja. En probaltam gyozkodni,hogy de biztos van valami,miben hibaztam,miben kellene valtoznom..stb De o azt mondta,hogy velem nincsen semmi baja.Ugy vagyok tokeletes neki ahogy vagyok.
Sokakban talan felmerul,hogy ugyan miert is vagyok meg vele? Azon kivul,hogy szeretem nem tudom azon a tenyen tul tenni magam,hogy meg mindig velem van. Marmint ha o ezt komolyan gondolta volna ezt az egesz megcsalasos dolgot akkor elhagyott volna engem(ismerem ennyire) De nem tette. Vissza konyorogte magat es probal nekem bizonyitani. Ez mind szep es jo lenne eddig ha nem lennenek bennem a fajo emlekek.
Plussz mi kulfoldon elunk (bocsanat az ekezetek miatt is) es mikor otthon voltam Magyaro.n akkor szakitani akart velem. De aztan vissza jottem es ,,meggondolta`` magat.
Ra 2 honapra derult ki,hogy megcsalt...
Ezert annyira nehez...Tul sok volt egyszerre.
99%-ban ugyanez zajlik most bennem, annyi kivétellel, hogy a párom még nem vallotta be, hogy az írásokon kívül bármi más történt volna a nővel (de itt lakott alattunk két emelettel, úgyhogy ezt igen nehezen veszem be).
Tanácsot sajnos nem tudok adni, egyelőre részemről kilátástalan a dolog...
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:04
Az utolso mondatod nagyon igaz...Ugyanis tobbszor mondta mar nekem,hogy elege van a veszekedesekbol es kezd teljesen kikeszulni.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:08
Nagyon sajnalom,hogy te is hasonlo cipoben jarsz :( Remelem rendezodnek a dolgaitok.
Ha az indoknak azt válaszolja, hogy "nemtudom" akkor az már baj. Akkor ő szimplán egy olyan pasi, aki nem elégszik meg egy nővel. Oké bizonyíthat neked 1 hónapig,esetleg 2-ig, de hosszabb ideig kizártnak tartom, hogy ezt kibírná.
Én elmondtam az álláspontomat, sőt többen is. Ezek után a te döntésed, hogy szeretnéd-e leélni az életed egy olyan pasival akinél egész életedben csak a másodhegedűs szerepet kapod.
Esetleg megpróbálhatod, hogy beszélsz vele, hogy ha mégegyszer megcsal, akkor teljesen vége (bár ilyenkor a pasik magabiztosak lesznek és úgy gondolják, hogy ha egyszer megbocsátott megfog mégegyszer), és akkor tényleg szakítassz vele ha mégegyszer megteszi. Ugyanis akkor már tényleg tudta, hogy mit veszített és még is megtette.
Az az igazsag,hogy bennem is az van amit irtok. Hogy sikerul magat kontrollalnia par honapig es lehet megint kezdodik elore csak most mar ovatosabban hiszen egyszer lebukott.
De kozben meg velem tervez pl nyaron bemutatott a szuleinek akiknek nagyon szimpatikus voltam es lattam ennek orult sot szoba kerult,hogy venni akar nekem gyurut is. Meg decemberben is haza akar vinni megint a szuleihez.
Teljesen ossze vagyok zavarodva :(
Sokszor azonban elgondolkodok,hogy lehet tenyleg megbanta az egeszet es csak azert lesz majd vege,mert eluldozom az allando bizalmatlankodasommal, meg a veszekedesekkel.
Eloszor ugy volt,hogy szakitok es ha latattok volna az arcat mikozben a konnyeivel kuszkodott es mondta,hogy remeli,hogy az ekszereket amiket tole kaptam ugyanugy hordom es szep emlekkel gondolok majd ra.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!