Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néhányan hogyan tudnak olyanok...

Néhányan hogyan tudnak olyanok lenni, hogy kinéznek maguknak valaki pasit, és azzal össze is jönnek?

Figyelt kérdés

Én odáig jutok, hogy kinézem magamnak, de azok a pasik észre sem vesznek. Extra szépnek kell lenni, magabiztosnak, vagy milyennek? Vagy rossz pasi típus tetszik, és más típusú pasikat kellene kinéznem magamnak?

Pl az egyik barátnőm hónapok óta oda van valakiért, és addig ügyeskedett ő meg a tesója hogy most összejöttek. Nekem soha sincs ilyen szerencsém...

2011. szept. 20. 21:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
14:16 na így is jártam én is. Nagyon jó pasi , aztán mikor kicsit megismered menekülsz
2011. szept. 26. 18:12
 22/23 anonim ***** válasza:

lehet hogy az a titok, hogy nem szabad futni utánuk...

én voltam természetes stílusú, most feltűnően öltözködök, nagyon festem magam...de engem smink nélkül is észrevettek a pasik

kisugárzás kell hozzá. ha jó a kedved és sokat mosolyogsz tapadni fognak rád.

meg ha van benned kacérság (de nem nyílt közönségesség, csak érzik, hogy van humorod és kicsit húzod is az agyukat).

közvetlennek kell lenni, kedvesnek, mosolygósnak, de mindig éreznie kell a srácnak hogy na, te még tartogatsz neki meglepetéseket, egy kis fal még van ott, ami mögé elrejtesz valamit...

meg kell tartani az érdeklődésüket. egyszer írni nekik, akár elsőként is, megvárni míg visszaír, aztán 2-3 napig nem reagálni...egyik nap jót beszélgetn, de a másik nap nagyon elfoglaltnak lenni...egyszer tökéletesen kinézni, máskor kicsit kócosan, felső gombot nem begombolni...

sok trükk van, és ha ezek nem jönnek ösztönből erőltetetté válhatnak.

lehet buliban pl. táncolni, azzal garantáltan felhívod magadra a figyelmet...lehet odamenni egy vadidegenhez és spontán leszólítani, tüzet kérni, mosolyogni, beszélgetni, aztán visszamenni a társaságodhoz (ha jól csináltad, majd a közeledbe keveredik, v. már ott elkéri a számod :D).

de ehhez is fel kell nőni. én 19 éves koromra kezdtem csak el így élni a nőiességemmel.

azelőtt csúnyácska is voltam, meg félénk is.

2011. szept. 26. 19:33
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha lehetek szerénytelen,én tipikusan az általad emlitett kategoriába tartozom,akit kinéztem magamnak mindig "megszereztem". pedig nem vagyok se gyönyörű,nincs bomba testem,a külsőm teljesen átlagos,az öltözködésem és a sminkem sem feltünő egyáltalán.

Jó lenne tudni ,hogy csinálom,szerintem csak látszik,hogy van önbizalmam így sikerül "bevonzani" a fiukat előbb-utóbb:) Bár 2 éve már nem gyakorlom eme csodás kéepsségem:)

2011. szept. 26. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!