Néhányan hogyan tudnak olyanok lenni, hogy kinéznek maguknak valaki pasit, és azzal össze is jönnek?
Én odáig jutok, hogy kinézem magamnak, de azok a pasik észre sem vesznek. Extra szépnek kell lenni, magabiztosnak, vagy milyennek? Vagy rossz pasi típus tetszik, és más típusú pasikat kellene kinéznem magamnak?
Pl az egyik barátnőm hónapok óta oda van valakiért, és addig ügyeskedett ő meg a tesója hogy most összejöttek. Nekem soha sincs ilyen szerencsém...
Köszi a válaszokat.
De itt már most van ellentmondás: szemkontaktus, mosoly és ne vegye észre rajtam hogy tetszik. Ha mosolygok rá és szemezek vele, akkor abból már tudni fogja hogy tetszik nem? :)
Igazán az a bajom, hogy eddig vagy pl kimutattam hogy tetszik és égtem egy nagyot, vagy nem csináltam szinte semmit, mert nem akartam hogy annyira könnyen kapható legyek és emiatt azt gondolták szerintem hogy nem érdekelnek...Kellene egy középút :/
A tesójával meg úgy sikerült ügyeskedni, hogy a nővérének most volt az esküvője és a barátnőm volt a koszorúslánya. Azt a srácot akibe meg bele van esve (a családjuk barátai a fiú szülei) szóval őket is meghívták és úgy intézték hogy a fiú legyen a barátnőm párja az esküvőn.
És nem elég hogy csak az esküvőn, de ültetésnél is mellé ültették hogy tudjanak beszélgetni. Aztán meg mikor már a táncolás ment és a fiú nem akart, akkor a barátnőm anyukája lehúzta őt a táncparkettre, egy számot táncolt az anyukával, majd azt mondta hogy neki most mennie kell és táncoljon egyet a lánnyal is. Táncoltak egy párat, csináltak néhány közös fényképet, és hajnali 2 órakor meg már ott csókolóztak és lassan 2 hete együtt járnak.
De a fiú szerintem észre sem vette volna, ha nem hozzák őket így össze.
Úgy gondolom olyannal aki a mosolygást vagy szemkontaktust nem tudja viszonozni nem érdemes foglalkozni.
Nem kell kihívóan viselkedni. Már a másik ember szeme állásából sokszor következtetni lehet, hogy lesz folytatás vagy nem. Ha mégsem történne semmi akkor sincs tragédia. Ha vele nem, akkor majd mással. :)
Én úgy gondolom, hogy ez mázlin múlik. Akinek összejön ez, hogy akit kinéz magának avval kapcsolatba is kerül, ott szerintem alapból kölcsönös volt a szimpátia. Nem hiszem, hogy lenne valami titkos praktika, ami a biztos sikerhez vezetne.
Illetve sosem tudhatod, hogy érdemes-e irigyelned azt, aki "csakazértis" jól megszerezte, aki tetszett neki.. Legalábbis én ismerek olyan nőt, aki így összejött valakivel, de aztán rájött, hogy nem csinált jó vásárt, mert jóformán ráerőltette magát az illetőre, aki meg ilyen minden mindegy alapon van vele. Na a másik fele meg szexkapcsolatig jut ilyen téren, aztán egy-két menet után többet nem látják egymást..
már korán megtanultam, hogy nem szabad epedni egyetlen pasiért sem.
mosoly, pozitív kisugárzás, némi optikai tuning (de épp csak annyi, hogy ízléses legyen)
aztán várni a kedves jelentkezőket. ismerkedtem már éjszakai buszon, villamosmegállóban, szórakozóhelyen, suliban, kínai kajáldában, kocsmában :)
sosem hajtok el senkit, aki egy kicsit is szimpatikus, hiszen ki tudja, hátha ő lesz az, aki... :)
ja, és persze a béka popója alatti önbizalmamnak is jót tesz, ha valaki csapja a szelet :) volt egy korszak, amikor kinéztem magamnak egy pasit, ideálbálványt csináltam belőle, és amikor megismertem, akkor rájöttem, hogy én marhára nem ezt a lovat akartam. szóval csak lazán, nyitottan. a pasi dolga, h epedjen a nőért :P
Én meg többször jártam úgy hogy pl a gimiben tetszett 1 nagyon jó srác( csajok kedvence) aki akkor rám sem nézett. Pár évre rá meg ő figyelt fel rám de akkor már nekem nem kellett, mert megtaláltam a párom. És annyit próbált ügyeskedni a pasi.Valamikor csak egy szóért mit nem adtam volna. Sokat nevettem ezen.
És nem egyszer jártam így.Lehet várnod kell neked is pár évet és így jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!