Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a szüleimet...

Hogyan vehetném rá a szüleimet hogy engedjék meg, h legyen barátom?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok(8.-dikos lány) és a szüleim nem engedik h legyen barátom. MOst mit csináljak?:O. És már azért is szólnak ha fiúkkal beszélgetek vagy ilyenek.
2009. ápr. 24. 18:21
 1/9 anonim válasza:
71%
Nem tilthatják meg...
2009. ápr. 24. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg velük, hogy bemutatod őt, mindig tudni fogják (előre), hogy merre vagytok, stb.

Ha látják, hogy milyen, akkor jobban elfogadják majd.

2009. ápr. 24. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
nem kell tudniuk róla. Elég ha majd komolyabbra fordul, és be szeretnéd mutatni a szüleidnek. Addigra meg már úgy sem tehetnek semmit. De miért kérdezed? van potenciális jelölt, vagy csak szabadkezet szeretnél kapni pasivadászatra?
2009. ápr. 24. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Tanulj inkább kisleány.
2009. ápr. 24. 19:18
 5/9 anonim válasza:
100%
én fiú vagyok és 16 éves és szentem még nem gáz ha nincs psid, és azt meg beszéld meg velük hogy mi az hogy nem is beszélgethetsz velük! Amúgy hidd el pár év múlva rájössz hogy az sem lett volna rossz ha pasizás helyett tanultál volna kicsit többet!!!:) amúgy nekem meg pont hogy mindig elzavarnak otthonról csajozni, és minden buli után kérdezik hogy "na volt vmi csaj??"
2009. ápr. 24. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem rosszat akarnak,hidd el.Rááérsz még a fiúzással.Ha már ennyi idősen elkezded,később azzal kell majd szembenézned(a tükörből fog rádpislogni),hogy igencsak korán kezdted a dolgokat....

Arról nem is beszélve,hogy mit mondanának rólad,hogy nézd már a kis csitrit,már nyolcadikba nem bír magával,mi lesz később???

Ha nem akarsz idő előtt ribanc lenni,maradsz a seggeden és tanulsz.

Ha pedig ez minden vágyad,tiltás ide vagy oda,akkor is az leszel...

Egy lány

2009. ápr. 24. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Bocsi h ezt irom,de sztem is ráérsz!Én elkövettem azt a hibát hogy a gimi helyett a fiuzast választottam.nem érdekelt a tanulás mert pasizni mentem.:(
2009. ápr. 24. 21:09
 8/9 anonim válasza:
97%
Nekem is van egy lányom annyi idős mint te. Mostmár 2 hónapja van barátja. Én úgy gondolom sok mindent megbeszélünk. Próbáld anyukáddal megbeszélni a dolgokat. Egy anya talán másképpen látja a dolgokat mint egy apa. Attól még, hogy valakinek van barátja ennyi idősen, ez a tanulás és egyéb más rovására nem mehet. Sok sikert.
2009. ápr. 24. 21:13
 9/9 anonim válasza:
Ez a te döntésed nem szólhatnak bele de lehet ,hogy attól félnek hogy gyorsan átesel az elsőn vagy megerőszakol és ezért nem engedik.Beszéld meg velük hogy ő nem olyan és mutasd be nekik ez fontos!
2015. aug. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!