Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek a szülőnek van köze a...

Sztetek a szülőnek van köze a gyereke magánéletéhez?!

Figyelt kérdés

Megtudták h megcsaltam a bnőm... tudom h nem szép dolog meg minden igazuk van de akk is semmi közük hozzá és most mindig evvel csesztetnek :/ Pedig nem is kedvelik am a bnőmet. Hogy állíthatnám le őket végre?

16/F

2011. szept. 19. 20:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Válaszolók!

Igazatok van, hogy amit a kérdező tett, elítélendő, de azért ne akassza föl magát... :)

Kedves kérdező!

Talán túl keménynek tűnnek a hozzászólások, de néhány gondolat - nem okoskodni akarok, hanem segíteni szeretnék:

1. Tény, hogy aljas dolog, amit tettél. Ezt egyetlen módon tudod jóvátenni: ha elmondod a dolgot a barátnődnek. Így van esély arra, hogy rendezzétek, amit elrontottál. Ha szereted, mondd el neki, hogy sajnálod, megbántad, és szeretnél újat kezdeni. Ha nem szereted, legyél őszinte vele, és ne cicázz vele, hanem mondd el neki, és szakítsatok.

2. A szüleid... Hm, tudom, hogy nehéz. A szülők nem minden esetben tudják kifejezésre juttatni, hogy jószándékból mondják, amit mondanak. Ugyanakkor te hibáztál, tehát nyilván te tudod jóvátenni. Ha tényleg bánt a dolog, akkor ezt mondd el a barátnődnek, és meglátod, hogy mire jutottatok, - ezt mondd el a szüleidnek is.

+1: Örülj, hogy ilyen szüleid vannak, akik figyelnek rád. Nem minden szülő ilyen, még ha néha kényelmetlen is (és ha nem tökéletesek ők sem.)

Sok sikert!

Ha akarod, írj nyugodtan privátot is, ha szeretnéd, beszélgethetünk, szívesen segítek földolgozni a történteket.

33F

2011. szept. 19. 21:16
 32/35 anonim ***** válasza:
55%

szemét kis tetű vagy kérdező!

17/L

2011. szept. 19. 21:35
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válasz szerintem igen van közük hozzá,DE ha anyukád lennék egyszer elmondanám hogy nem szép dolog,meg jobb lenne elmondani a barátnődnek de nem csesztetnélek folyton.

Nem igazán értem hogy miért hozzák fel nap mint nap?

Szerintem beszélj velük,ismerd el hogy hibáztál,megbántad és tanultál belőle,nem kell ezen annyira fennakadni.

2011. szept. 19. 22:16
 34/35 anonim ***** válasza:
Tényleg van aki úgy érzi, hogy ez a fickó megbánta? :)
2011. szept. 20. 07:09
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

ma 07:09

Igen, és teljesen biztos vagyok benne hogy megbánta

hogy lebukott. :D

KÉrdező, két lehetöség van.

1. Nem mondond el a barátnödnek. Igy még nagyobb féreg leszel. De gondolom ez téged nem érdekel, mivel azt s tudod mi a becsület. :D

2. ELmondod neki hogy sájnálod, hogy baleset volt, és többet nem fordul elö. Mivel fiatal a barátnöd, el is hiszi ezt a hazugságot.

Genetikai hulladék vagy. :D

20/f

2011. szept. 20. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!