Sztetek a szülőnek van köze a gyereke magánéletéhez?!
Figyelt kérdés
Megtudták h megcsaltam a bnőm... tudom h nem szép dolog meg minden igazuk van de akk is semmi közük hozzá és most mindig evvel csesztetnek :/ Pedig nem is kedvelik am a bnőmet. Hogy állíthatnám le őket végre?
16/F
2011. szept. 19. 20:14
11/35 anonim válasza:
Jó,persze,16 évesen azt hiszed felnőtt vagy,tiéd a világ..kicsit gondolkozz,mielőtt a szüleidet bírálnád.
12/35 anonim válasza:
Ebbe még 26, 36, 46 éves korodba is beleszólhatnak. Mennyi is vagy, ja már 16?
13/35 anonim válasza:
Amúgy meg nem tudom miért kell piros kezecskét adnom,mert megmondom a véleményem,hogy undorító dolog a megcsalás.Ha kiderülne a páromról így 3 év után,hogy megcsalt,nem csak a kapcsolatunkat tenné tönkre,hanem engem is. Legalább bocsánatot kértél a lánytól?
14/35 anonim válasza:
Meg is érdemled, hogy mindennap a szemedre vessék. Én is ezt tenném!
16/35 A kérdező kommentje:
a bnőm nem tudja akkor ott hagyna azt meg nem akarom :S
2011. szept. 19. 20:26
17/35 anonim válasza:
Jaaaaaa,hogy még nem is tudja! Na azért ez a pofátlanság netovábbja....úristen.....
18/35 anonim válasza:
Megérdemelnéd,hogy otthagyjon a fenébe. Na ezek az emberek a tipikus disznó férfiak. De ez lehet nem is jó szó rá...
20/35 A kérdező kommentje:
nem vagyok disznó csak csináltam egy hülyeséget ennyi
2011. szept. 19. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!