Sztetek a szülőnek van köze a gyereke magánéletéhez?!
Figyelt kérdés
Megtudták h megcsaltam a bnőm... tudom h nem szép dolog meg minden igazuk van de akk is semmi közük hozzá és most mindig evvel csesztetnek :/ Pedig nem is kedvelik am a bnőmet. Hogy állíthatnám le őket végre?
16/F
2011. szept. 19. 20:14
21/35 anonim válasza:
Nem vagy férfi csak egy taknyos gyerek, aki még a másik szemébe se mer nézni. Undorító. A férfi vállalja a tettei következményét, de te nem. Am megérdemelnéd, hogy elhagyjon.
22/35 anonim válasza:
Egy cepp becsület nincs benned ember, genetikai hulladék vagy.
20/f :D
23/35 anonim válasza:
Ja,nem disznó vagy,hanem féreg.
24/35 A kérdező kommentje:
na jó 20:30 te inkább ne írjál többet jó? mert nem érted az egészet csak véletlen csináltam egy hülyeséget de attól még szeretem és nem akarom h ott hagyjon!
2011. szept. 19. 20:33
25/35 anonim válasza:
Akkor minimum kezdhetnéd úgy,hogy bevallod neki,hogy mit tettél. Aztán ha szerencséd van,nem rúg ki. Amúgy meg nem tudom min akadsz ki,te tetted ki a kérdést......
26/35 anonim válasza:
Véletlen, meg hülyeség? Legalább furdalna a lelkiismeret, de csak egy picsogó kislány vagy, aki fosik, hogy elhagyják.
Na hallod...
27/35 A kérdező kommentje:
de én nem azt tettem ki hanem h mit csináljak a szüleimmel h hadjanak már békén!
2011. szept. 19. 20:39
28/35 anonim válasza:
Erkölcsi példát is mutatni kell a nevelésben. Legalább ismerd el előttük is, hogy igazuk van.
29/35 anonim válasza:
Nem tudsz semmit sem tenni a szüleiddel,mert nekik van lelkiismeretük,veled ellentétben.
30/35 anonim válasza:
Véletlen? Véletlenül lefeküdtél vkivel? Nahát, mik vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!