Lányok, ti mennyit beszéltek anyukátokkal, naponta?
Köszönöm szépen a válaszokat,a pszichológuson és is gondolkodtam,mert egyedül nem megy a leválás,nemtudom kezelni.Az még egy év kb. mire lesz pénzem,és időm rá...szóval addig kell túlélnem valahogy, h ne jussak lejjebb.
Előzőnek:az ok, amiért ő ilyen...hmm, elvált és együtt él vkvel akit nem szeret, aki minket sose tekintett gyermekeinek, aki nem szol hozzá...erre mk figyelmeztette már 25 éve is, de akkor még elvakult volt.Mai napig próbálom megértetni vele, h mennyire elrontja, h ez az ember aki tönkretette az idegeit, és az enyémet.Szerinte ne hánytorgassam a multat...csak akkor ne panaszkodna folyton,mert én többet nemtudok segíteni,elég h a gyerekkorom ráment arra, h az ő rossz döntéséből eredő dolgokat rámzudította.
Nehéz, mert én anno azt hittem nem szerethet jobban senki mint ő,h mindig nagyon joba leszünk, de lehet h miatta nem volt soha hosszu párkapcsolatom...és vok most is egyedül..
Át szokott jönni hozzánk délelőtt vagy du. amikor ráér. Hoz valamit az unokáinak meg játszik velük , aztán néha velünk ebédel. Nem minden nap van itt, egy héten max. 3-szor mert rajtam kívül még van két gyereke és összesen még az én gyerekeimen kívül 5 unokája. Nekem 4 gyermekem van.
31.N
Anyukám a legjobb barátnőm :)
Bár külföldön élek, naponta beszélek vele skypeon vagy ha olyan esemény történik, akkor felhívom telefonon.
Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen anyám van és bár sokszor voltak vitáink nála jobbat nem is kívánhatnék.
Én 23 anyu 44 :)
Tiniként úgy érzetem nem tudok vele mindent megbeszélni..
Még is jól elvoltunk, irigyeltek is..
Mára mindent, mikor tehetjük keressük egymást, ha haza látogattam/tok akkor még mélyebben tudunk beszélni! Kiállt mellettem!! Nem is tudom mi lesz, ha már nem lesz..
Nem a sírjára kell 100 virág,
Addig szeresd az édesanyád
Amíg él!!
Mikor van a szülinapom, ha tehetem veszek anyumnak virágot, hiszen Neki köszönhetem, hogy ÉLEK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!