Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöhetnék rá, hogy...

Hogyan jöhetnék rá, hogy szeretem-e még, anélkül, hogy szünetet tartanánk?

Figyelt kérdés
A párom (együtt élünk) pár hónapja elég rendesen megbántott. Többször is. Elveszítette a bizalmamat. Adtam még egy esélyt neki. Mostanában minden téren jól viselkedik, harmóniában élhetnénk, de az utóbbi hetekben azt érzem, hogy talán már elmúltak iránta az érzéseim. Szeretnék túl lenni ezen, de nem érzem azt hogy szakítani tudnék, vagy akarnék vele. Mi lehet ez? El fog múlni? Mit csináljak? Ötletek? Megbeszélni ezt nem tudnám vele, mert egyből berágna, és összevesznénk.
2011. szept. 18. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi volt... Megszokásból nem nagyon jó még vele együtt lenni. Ha már nem szereted és többször elveszítette a bizalmadat hát nem jósolok sőt jövőt ennek a kapcsolatnak. Én szerintem elhagynám, mert ezzel csak magamat csapom be a legjobban, és őt bántom meg..
2011. szept. 18. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Én onnan tudom, hogyha összeveszünk, alig várom a békülést.
2011. szept. 18. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Megbocsájtani meg lehet,de felejteni?!Nos ezen érdemes elgondolkozni...
2011. szept. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!