Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi már soha nem fogunk tudni...

Mi már soha nem fogunk tudni összeköltözni?

Figyelt kérdés
Párommal 3 éve vagyunk együtt, régóta tervezzük az összeköltözést, mert így csak ritkán tudunk találkozni. Az a gond, hogy mindketten munkanélküliek vagyunk, mármint én részmunkaidőben dolgozom, ő meg alkalmi munkát talál csak, már a depresszió szélén áll velem együtt. Én 2 éve nem találok munkát, ebből kifolyólag nem is tudok félretenni, amennyi megspórolt pénzem van az semmire sem elég. Én leérettségiztem, van 2 szakmám, de nem tudok elhelyezkedni, páromnak 8 általánosa van. Akármibe próbálunk belekapaszkodni, semmi nem sikerül. Egy kis faluban lakunk (de külön faluban) ahol unalom van, semmi munka, csak az idős emberek pletykálkodnak, semmi nem köt minket oda ahol most élünk. A tőlünk kb. 30 km-re lévő nagyvárosba mennénk, mert nagyon szeretjük azt a helyet, ismerjük, oda jártunk suliba és ott van ÉLET! Fiatalok vagyunk, nagyon bánt minket hogy a lepra kis falukban kell lennünk, munka nélkül, pénz nélkül, nem tudunk egyről a kettőre jutni. Szülői támogatást egyikünk sem tud kérni. Szeretjük egymást, jó lenne együtt élni, de ahhoz először munka, pénz kell. Ne mondjátok kérlek hogy aki keres az talál, mert nem éppen ilyen egyszerű ez. Nagyon sok önéletrajzot küldtünk, telefonáltunk, sehonnan semmi visszajelzés. Most akkor mondjuk le erről az álomról? Mihez kezdjünk?
2011. szept. 18. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
a zalaegerszegi flexbe tényleg folyamatosan keresnek embereket és ingyen szállás:)
2011. szept. 18. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is így vagyunk a barátommal. Keresünk munkát, ő csak alkalmikat talál, fizikai munkákat, én meg semmilyet. Kivétel a zepter, ovb, aegon, ügynök, teljesítménybéres "munkák", ahol hónapokig kell betanulni, meg vizsgázgatni, és akkor talán lesz munkája az embernek. Hiába keresek, és küldök szét önéletrajzokat, nem is válaszolnak, pedig nekem is 2 szakmám van, az egyik ráadásul informatikus, és kutyába se vesznek. Ha sikerül eljutni egy állásinterjúra, akkor ott 100 másik ember is reménykedik ugyanabban az állásban, és mindig van nálam jobb...

Naponta bújom az állás ajánlatokat, de attól csak még "depressziósabb" leszek...

Tudom, hogy ezzel a válasszal nem segítettem. De sok sikert a munka keresésben, reméljük a legjobbakat...

21L

2011. szept. 18. 23:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ártana, ha a barátod leérettségizne estin, a munkaügyi központban tudnak ebben segíteni, ha már másra nem jók.
2011. szept. 19. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!