Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most fogunk összeköltözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogunk összeköltözni a csajommal tartós kapcsolat reményében. Miként lehetne jól bevágódni nála?

Figyelt kérdés
Jó az ha pl. elmosogatok,meg ilyenek?Amúgy sem esik nehezemre.
2008. szept. 25. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Osszátok meg a házimunkát, ez fontos! Mindkettőtökre nagyjából egyenlő teher jusson. Ha bármilyen gond, probléma felmerül beszéljétek, meg ne halogassátok és folytsátok magatokba, mert végül sokkal nagyobbat robban, mintha az elején elrendeződik. Ja és legyetek toleránsak a másikkal, nem ugyanaz néha találkozgatni, mint egy fedél alatt élni, úgy hogy mondjuk a másik nem oda teszi a dolgokat ahova te szeretnéd, stb. Fontos a kompromisszumkészség, bár nem mindig az egyik fél engedjen, nagyjából egyenlően!

Egyébként csak az idő mondhatja meg, összeilletek e.

2008. szept. 25. 23:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Legyél hozzá kedves, figyelmes, minden nap sokat beszélgess vele.

A házimunka ugyan női dolog, de szeretik a nők ha segítséget kapnak.

Ne legyél rendetlen, ne hagyd szét a holmidat. ( zokni, stb...)

2008. szept. 25. 23:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A szennyesbe a zoknikat szépen rakd be, ne legyen összetekeredve.. :D ez is egy jó pont a csajnál, hogy nem kell a büdös zokniaidat söndörgetni mosásnál :))
2008. szept. 25. 23:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Én tök rendes pasi vagyok,nem hagyok szét semmit,szeretem rendet.Porszívózok is ha kell.A zoknit kifordítom,és nem várom meg hogy büdi legyen.A zsebemet is kiszoktam üríteni.
2008. szept. 25. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszadó vagyok: Nagyon helyes :9 Ez sokat jelent a lánynál!
2008. szept. 25. 23:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Ez menni fog,rajtam nem múlik.

Köszi csajok!

2008. szept. 25. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
ha neha megleped valamivel, pl te fozol meg ilyenek.
2008. szept. 26. 00:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves vagy, hogy ennyi mindent megtennél! Pláne, hogy aggódsz is ezen :) Nálam már ez bevágódás ;)
2008. szept. 26. 09:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Most kell a sarkadra állnod. Mutasd meg ki hordja a nadrágot és viselkedj emberi állat módjára. Így később csak javulhatsz amit értékelhet. Ha nem tetszik valami akkor még mindig ott van a teli torokból ordibálás.
2008. szept. 26. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:
ha így álls hozzá,az nagyon jó.összeköltözésnél olyan mintha mégjobban szerelmes lenne az ember.igen,az fontos,hogy megosszátok a házimunkát.nálunk attól függ,h ki van itthon,ha én egész nap dolgozok,a barátom rendetrak,ha kell takarít,és ha nincs kaja,mert este nem nagyon szoktam főzni,akkor azt is megcsinálja.egy szavam se lehet.és ha hazaér,kérdezd meg mi volt ma,mi történt vele,és ha virágos felé jársz,vihetsz egy szál virágot is.(nem kell túl sűrűn,nehogy arra gondoljon,h valami rosszat csináltál,és azért viszel annyit.:-))))
2008. szept. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!