A szülők hogyan, mivel fejezik ki a gyerekük iránti szeretetét?
Megfőzöm neki a kedvenc ételeit, bármikor számíthat rám ,akár hajnali 3kor is felkelthet ha valami problémája van ( volt már rá példa) ha szeretne valamit mindig megveszem neki.Megbízom benne, nagyon sokat beszélgetünk, csavargunk együtt.
Tudom , hogy ez jó neki és kiegyensúlyozott lány. Mindig elmondja hogy szeret, elmondja a legféltettebb titkait, legjobb barátnőjeként kezel, ahogyan én is őt. Mindig meglep valamivel, vagy vigyáz a kistestvéreire. ( két kicsi van, róluk nem írtam de egyértelmű hogy velük vagyok egész nap, szeretgetem őket, foglalkozom velük.)
31.N
A 17 éves vagyok :)
Nem feltétlenül megoldás az, ha mindent megveszel neki, bár attól függ szerintem, hogy mennyi idős. Én kicsi koromtól arra lettem nevelve, hogy ha boltba megyünk kapok 1 csokit, és hiszti ide vagy oda, akkor sem lesz más. Most már, apukám elég jól keres, és mivel már nem él velünk, ő is így próbálja kifejezni a szeretetét, és én érzem kínosnak, mert nem akarom, hogy azt higgye, a pénzéért szeretem.
Szerintem inkább ha kicsi még, akkor főzzetek együtt, adj neki feladatokat, amiket szívesen végez, csak hogy érezze, hogy fontos otthon. Játssz vele, ha van időd, ha nincs, akkor is adhatsz neki egy színezőt, vagy csak pár ceruzát meg egy lapot, hogy xynak szülinapja lesz, rajzoljon neki valamit. Nem időigényes dolgok ezek.
Bár egész biztos vagyok benne, hogy ha gyereket szülök, akkor óvodás koráig rászánom azt az időt, ami ahhoz kell, hogy később is normális gyerek legyen. És természetesen utána is. Igaz, a környezet sokat tud változtatni egy emberen, de én a mai napig nem fogadok el senkitől cigit, pedig soha nem volt tiltva, és tökrészeg sem voltam soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!