Ki hogyan vélekedik erről?
Kíváncsi vagyok a hozzáállásotokra. 31 éves ffi vagyok, és van egy 23 éves lány, akivel elkezdődött valami. Ez a lány - úgy érzem - egyre inkább ragaszkodik hozzám, már elég ideje ismerjük egymást, talán szerelmes is, ezt még nem tudom, de viselkedése erre vall. Amúgy nagyon okos, szép és csinos, értelmes nőről van szó.
De a múltja nem makulátlan (más kérdés, kinek az?) Volt dolga 15 évvel idősebb pasival és más nemzetiségű ffi-vel is. Ami azért az ember szemében (legalábbis az enyémben) egy kicsi tüske. Szándékosan kicsinek írom, mert nem fogom elítélni, nincs hozzá jogom, de valahogy jobb szájízzel kezdenék bele komolyabban ebbe az egészbe. Ezt ki tudják "nőni" a nők? Vagy aki ilyen, az sose változik meg és kutyából nem lesz szalonna?
Mindenki írjon, ffi és női szemszögből is kíváncsi vagyok, ki hogy vélekedik erről.
Kösz!
tegnapelőtt 18:56
Igen, dícséretes,hogy elmondta a múltját, ha nem akarna veled komoly kapcsolatba kezdeni,akkor hallgatott volna.
De viszont ha Te ennyire bizonytalan vagy, nem tudom mennyi értelme van az egésznek.Akkor vágj bele,ha meg tudsz benne bízni.
Majd írd meg azért,hogy haladtok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!