Ki hogyan vélekedik erről?
Kíváncsi vagyok a hozzáállásotokra. 31 éves ffi vagyok, és van egy 23 éves lány, akivel elkezdődött valami. Ez a lány - úgy érzem - egyre inkább ragaszkodik hozzám, már elég ideje ismerjük egymást, talán szerelmes is, ezt még nem tudom, de viselkedése erre vall. Amúgy nagyon okos, szép és csinos, értelmes nőről van szó.
De a múltja nem makulátlan (más kérdés, kinek az?) Volt dolga 15 évvel idősebb pasival és más nemzetiségű ffi-vel is. Ami azért az ember szemében (legalábbis az enyémben) egy kicsi tüske. Szándékosan kicsinek írom, mert nem fogom elítélni, nincs hozzá jogom, de valahogy jobb szájízzel kezdenék bele komolyabban ebbe az egészbe. Ezt ki tudják "nőni" a nők? Vagy aki ilyen, az sose változik meg és kutyából nem lesz szalonna?
Mindenki írjon, ffi és női szemszögből is kíváncsi vagyok, ki hogy vélekedik erről.
Kösz!
Nyugi:)
Semmi kivetnivaló nincs ebben a lányban. Nekem is udvarolt már külföldi pasi,nem is egy, és én is az idősebbeket szeretem, tehát tetszenek az idősebbek is, de ettől még nem érzem magam tisztességtelennek, vagy erkölcstelennek.
Akkor lenne gond a lánnyal, ha hetente más pasi ágyában ébredne fel és esze ágában sem lenne változtatni az életmódján.
Ameddig érzelmekre alapulnak a kapcsolatai, addig nem látom be miért probléma bármelyik esemény.
Na látod? És itt jön be a képbe a meg lehet -e változni vagy sem? - kérdés esete. Csak ezért írtam oda azt a tüskét, mert nekem a kapcsolatba nemigen fér bele harmadik. Ilyen szempontból mindegy, hogy magyar, vagy sem.
Azért kérdeztem, hogy aki egyszer belemegy ilyesmibe, az esélyes, hogy megteszi újra vagy sem? Van -e olyan, hogy megváltozik valaki ilyen horderejű dologban?
Azt nem tudom mennyire ismered ezt a szeretői kapcsolatot. Mert gondolom ezen akadtál fenn leginkább. A külföldin továbbra sem értem miért,sok barátnőmnek van osztrák férje, szóval nem lesz senki rosszabb attól, hogy nem magyarhoz megy hozzá.
Ez a szeretősdi csak akkor probléma,ha neki is volt valakije. Sok csalódott háziasszony szereti okolni a szeretőket, holott ők gyakorlatilag semmi rosszat nem tesznek, csak együtt vannak néha azzal,akit szeretnek. Nem ők azok, akik egy családot felrúgnak. Mondjuk szívesen megkérdezném ezektől a nőktől (a megcsaltaktól), hogy a prostihoz is elmennek-e cirkuszolni, ha a férjük hozzá járt.
A szerető a legtöbbször maga is áldozata, nem pedig bűnöse egy szerelmi háromszögnek. Az emberi érzések sokszor erősebbek, mint a racionalitás. Ha valakit igazán szeretsz és ő azt mondja neked, hogy el fog válni, végigsimít az arcodon és azt mondja,hogy szeret,akkor ember legyen a talpán, aki ellen tud állni neki.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy ameddig nem ismered a történetét ne ítéld el.
Bevallotta már nekem, hogy csalta meg korábbi pasijait.
De úgy látom, a hozzáállása a kapcsolatunkhoz (eddig) teljesen korrekt. Mondjuk az is dicséretes, hogy elmondta nekem, nem hinném, hogy sokan megtennék ezt. Fene tudja...
Köszönöm a válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!