Hogy vegyem rá, hogy többet ne hozza?
Elég undorító és irigy testvér vagy... elöször elkezdtél panaszkodni azért, mert a tesodnak van barátja és nálatok alszanak. (ok szar érzés lehet, h néha átkell vonulj anyádék szobájába-mellesleg irnám, hogy én lány vagyok, és a bátyámmal kellett egyszobába lennem nagyon sokáig, sosem csináltam gondot belőle, ha jött a barátnője, átmentem anyuékhoz és kész) Aztán elkezdted azt, hogy a tesod barátja "anyának" szólítja anyukádat. Szerintem ha zavarná őt biztos megemlitette volna... féltékenykedsz a testvéredre, meg a barátjára...még kis tini vagy, aki a középpontba akar lenni és megragad mindent, hogy csinálja a cirkuszt... nyugodj le, kezdj el tanulni, foglald el magad, este meg amúgy is aludj..nem kell hajnali 1-2ig fent lenni, hiszen suli idő van már!!! Hétvégén meg kibirod azt az egy napot, két napot, ha nem a sajátszobádban alszol!!!
nőlj fel, gondolkozz éretten, ne pedig féltékenykedj!
Ahogy kiveszem az írásaidból ez a helyzet csak téged zavar, és bosszant...
Ha édesanyád, -aki egy felnőtt, értelmes(gondolom) nő- zavarná, hogy a lánya barátja "anyának" szólítja, illetve zavarná, ha ennyit ott van a lánya barátja, akkor biztos elbeszélgetne veled, hogy kislányom, nem jó ez így nekünk, hogy mindennap itt vagytok szinte...!
De mivel ez nem történt meg, anyád belátja, hogy a lánya FELNŐTT és igenis szüksége van arra, hogy a barátjával együtt tudjanak lenni... biztos tudja, hogy nincs akkora anyagi helyzetük, hogy egyik percről a másikra eltudjanak költözni stb...te ezt még nem tudod belátni, csak azt látod, hogy "jaj az én ágyamon csinálják, fúj"... még sneki nem hallt ilyenbe bele... Az én nővéremék is csinálták az én ágyamon... sőt anno 1x én is a barátommal az ő ágyukon! ÉS? történt ebből valami?! Ugyanúgy élek, egészséges vagyok... nem kell belegondolni mit csináltak az ágyon, az a nem egészséges...
Tényleg gondolkodj érettebben...bár talán pár év múlva belátod milyen irigy vagy most...
Szerintem a kérdezőnek igenis igaza van. Én már többször válaszoltam és most is ugyanazt tudom mondani. Havonta egyszer kétszer elmegy az ott alvás, de nem állandóan...iskola időben meg pláne.
Nem tudom, hogy nem szorult tapintat sem a nővéredbe, sem a fiújába. Én már sokszor attól is ki voltam akadva, hogy a párom húgát "kiraktuk" a szobából DÉLUTÁN (nemhogy este a saját ágyából...) Mi kibírtuk hogy két évig ne aludjunk egymásnál, nem tudom mióta vannak együtt a tesódék, de gondolom nem olyan régen...
Az meg külön durva, hogy anyukád adja a lovat alájuk...az meg, hogy anyának szólítja...hát...
21-L
Amikor az édesanyáddal alszol, akkor édesapád hol van?
Itt elég bukfenc-szagú a sztori...
szerintem anyuka sem örül a helyzetnek, csak nem akarja az udvarlóval együtt a lányát is elüldözni-korábban kellett volna gondolkodni, sajnos.
A másik meg, hogy a 19 éves nővér akkor is haza fog járni hétvégenként, ha otthon van a barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!