Melyiket vegyem? Igazából szeretnék játszani a legújabb játékokkkal is high beállításon, de melyiket vegyem? Az 1000€ gép az sokkal többet tud mint a 800as? Vagy csak egy kicsivel tud tobbet? Es azert kb 50 ezerrel többe kerül.
2011. júl. 13. 18:27
1/4 anonim válasza:
Szerintem a 800as jobb, de játszani egyik sem túl szuper...
Az 1000es nem is laptop...
2/4 P.O.C. válasza:
Hát játékra, főleg high ha beállításokkal akarod tolni, akkor se laptopot se ilyen képernyőbe épített fost nem vennék...
3/4 P.O.C. válasza:
260 000 Ft -ból amúgy már olyan fasza Gamer konfigot lehetne építeni sima asztali gépből, hogy besírnál. Még akár a legális Windows is beleférne a keretbe (ha szükségesnek érzed). ;)
4/4 anonim válasza:
Hali, nem tudom, hogy most külföldön élsz-e, de ha nem, ajánlom ezt az oldalt: [link]
Nagyon olcsó minden és megbízható. Igazuk van az előttem szólóknak, ne laptopot vegyél, hanem rendes asztali PC-t. Kérd egy szerelő segítségét, ha egyedül nem megy. Ha pedig külföldön élsz, akkor én kérek elnézést, de ennyi pénzből már jobb laptopot is találsz, ha laptopot akarsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!