Hogy vegyem rá, hogy többet ne hozza?
"Féltékenység, rengeteg nyál a képembe, nem mehetnék ki barátnőimmel anélkül, hogy meg ne beszélném a párommal.. Egyszer jártam egyik osztálytársammal, de azt kérte válasszak közte meg a barátnőm közt."
De édes vagy:)
13 évesen nekem is volt egy barátom, és volt neki rajtam kívül egy másik barátnője, de "engem szeretett jobban" :)
Tudod, természetes, hogy most így gondolkodsz, de majd később, mikor idősebb leszel rájössz, hogy nem kell elkérezned a barátodtól, és nem kell válassz közte és a barátnőd között...
Tudom, hogy nehéz, de próbálj türelmesebb lenni!
21-L
A 21-L vagyok.
Az igaz, hogy 19 évesen megérthetné a tesód, hogy minden éjjel nem kell a párjával aludjon.
Én is tudom milyen, 4 éve vagyunk együtt...EGYETLENEGYSZER SEM aludtam a páromnál amióta együtt vagyunk úgy, hogy otthon volt a húga is...nekem nincs pofám arra, hogy "kitúrjam" a saját szobájából, pedig olyan is volt, hogy felajánlotta, akkor sem. Amikor nincsenek otthon a szülei, tesója, rendben. Mondjuk most már van külön lakása, suliközben ott vagyok hétvégén, vagy ő van nálam...
Valahogy sosem éreztem azt, hogy jogom lenne kitúrni a húgát. A másik meg az, hogy elmegy egy hónapban egyszer, két hónapban egyszer, de hetente többször egyáltalán nem helyes. A szüleid kellene lépjenek, már ha se a tesódnak se a fiújának nincs esze...
Anyának szólítja??? Te jó ég...:-S
Én négy év után nem szólítom anyának az anyós-jelöltemet.
Hány éves a srác? Miért telepszik rá a családotokra??
Beszélj apukáddal! Ő mit szól ehhez???
Nem hiszem el, hogy ez nekik így oké...
Teljesen jogosan vagy felháborodva, ez nagyon durva. Gondolkodtam milyen tanácsot adhatnék, de ez túl nehéz helyzet hiszen a szüleid is a nővéred mellett állnak.
Esetleg mondd el ez így anyukádnak, milyen rosszul érzed magad emiatt.
Kitartást kívánok neked!
Hát ugy mosolyogva mondja, hogy anya, deh kkor is anyának szolitja. Am ő is 19. Apának mindegy, őt nem nagyon érdekli.
Amikor anya azt mondja hogy bezsélje meg apával, akk apa szinte mindenbe beleegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!