Hogy vegyem rá, hogy többet ne hozza?
Meg este tesóm a telefonban: Jajj, de szeretlek szivem, mikor jössz megint, úgy hiányzol.. :@
Meg amikor itt van akkor is a hátam mögött: cupp,cupp (mert csokoloznak..
Hidd el, hogy tesódnak is elég gáz a helyzet, de talán lehetnél már elég érett, hogy tudd kezelni. Kellemetlen, én már csak átérzem, de azért ne várd el tesódtól, hogy ne éljen normális életet, ugyanis az azzal jár, hogy annál később szakad le a családról, és ezzel együtt rólad is.
Az meg hogy szexelnek az ágyadban, hát istenem, mondd meg neki, hogy húzzák át utána az ágyat és kész. Anyád is biztos csinálta apáddal, élettársával, egyébbel az ágyban, szörnyű. :P
Bírd ki, hamarosan úgyis elköltözik, addig meg inkább ne hisztizzetek, mert magatokat, meg az egész családot kiidegelitek. Esetleg ha van valami kihúzható kanapétok, tesódék aludhatnának azon, meg lebeszélhetnéd tesóddal, hogy lehetőleg akkor aludjon a pasi nálatok, amikor te pl valamelyik barátnődnél, máskor meg menjen ő a sráchoz. Kezeld kicsit érettebben a problémát, azért nem 7 éves vagy. :) De majd jobban megérted, ha szerelmes leszel, csak neked addigra nem lesz probléma tesód, mennyivel könnyebb a helyzeted látod. Majd gondolj bele. Addig meg találjatok kompromisszumot, mert tesód is sejtheti, hogy neked se jó így persze.
Nekem is egy szobám volt a tesómmal. Rohadt kényelmetlen volt mindig, amikor a párommal akartam hazajönni...
Legyél kicsit megértőbb, kicsit érettebb.
A párom húga még 13 éves sem volt mikor elkezdtünk járni hozzuk. Soha egy rossz szót nem szólt.
Azóta elköltözött a párom, én is, és van külön szobája, csak ritkán zavarjuk...
Majd megérted miről szól ez...mondjuk addigra a tesód elköltözik, neked sokkal jobb lesz...
Itt rohadtul nem arról van szó hogy a kérdező még kamasz, meg hogy tapintatlan, mert nem az. Teljesen normális érzés, hogy nem akar az anyjával aludni a saját szobája helyett, mert a tesója nem bírja a faszija nélkül éjszaka......mondom ezt úgy, hogy nekem is húgom van és amikor én voltam 19 nekünk is szar volt hogy a pasimmal (aki ma már a férjem :)) nem tudtunk együtt aludni, de eszembe nem jutott volna kitúrni húgomat a szobájából csak hogy ne csak nappal, de éjjel is együtt legyünk a pasimmal...................tudtam jól, nem könnyű hogy nem vagyunk milliomosok ezért nincs külön szoba meg totál kényelem, de ez van, amíg az ember otthon lakik, alkalmazkodni kell. Jó a kufircolás, de a család az első. Bunkó, tapintatlan dolog a nővértől hogy kitúrja a tesóját a szobájából éjszakára.
Mert nappal, az más, persze nappal én pasim is ott volt, de este ment haza, vagy én aludtam náluk ha tudtam, de egyikünknek sem jutott eszébe hogy kitúrjuk a tesómat az éjszakai hecc kedvéért..........
Beszélj anyukáddal hogy nappal oké, de éjjel neked is jogod van a szobádhoz.
Én olyan 11-12 éves lehettem, mikor elkezdte hozni a barátait, ő a 3. 11-12 éves korom óta és akkor is anyuméknál kellett már aludnom.
Anyát meddig nyaggattam már, hogy válasszuk ketté a szobát, meg hogy mikor költözik már el a tesóm meg ienek.. Teljesen kiidegeltem, hogy hogy lehetek iylen, ne túrjam ki az otthonunkból, ugynolyan családtga mint én... nah ezt teljesen laxarom.. menjen most és több vita nem lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!