Mennyi idő után illik meglátogatni az újszülöttet és az anyukáját, amikor hazatérnek a kórházból? /közeli családtagnak/
Azzal nem értek egyet,hogy mindenkinek jól esik a látogatás.
Szülők oké, de más ne jöjjön egy pár hétig. Anyuka (főleg első babánál) örül,hogy él. Azt sem tudja mit kell csinálnia. A pici éjjelente többször ébred, nyilván tök anya is tök fáradt, a lakás úszik. Én speciel utálnám,ha bárkinek a szüleimen kívül nézegetne karikás szemmel, gyűrött ruhában, rohanó háztartással stb. És hiába mondják,hogy jaj, nem azt nézik. Engem igenis zavarna. Jöjjenek akkor,ha már kicsit összekaptam magam.
Én mikor megszültem átjáróház lett a kórház, megjöttek párom testvéréék németből, nekik nem mondhattam hogy ne jöjjenek amikor direkt a kis szaros miatt jöttek, az én családom is jött ha kellett ha nem (hogy ne unatkozzak) Párom reggeltől estig velünk volt!
A hátránya az lett hogy itt vagyok 1 gyerekes anyukaként és nem tudtam megtanulni szoptatni! Senki nem mutatta a kórházban, úgy voltam vele hogy majd itthon lesz időm... Bent lefejtem a szarosomnak és azt kapta.
Itthon délelőtt délután állandóan itt tespedt valaki nem volt hármunknak 1 nyomorult pillanatunk, nem tudtunk örülni sem egymásnak... Nem bírtam szoptatni sem (nekem ez intim és bensőséges pillanat, mások előtt nem ment...)
Szóval ha menni akarsz látogatni, hívd fel hogy mehetsz-e? Mikor szoptat? Megcsinált-e már a napi programját, és fél órát maradj maximum!
Itt még egyenlőre nekik (a babának meg a mamának) is szokni kell egymást, tanulniuk kell! (pl unokaöcsém olyan kis bénán szopizott hogy nem tudta bekapni a cicit és mindig egy regiment levegőt szívott mellé, olyan hasfájós szegénykém, Nővéremnek meg állandóan begyulladt a melle mert nem volt ideje lefejni és már el is apadt... 40-50 mili jön ki naponta)
Kérdezd meg, hogy van-e valamire szüksége (biztos ellátja mindenki, de jobb mintha viszel Te is egy kiló gyümölcsöt és 1 üveg gyümi levet amiből már kapott 1 mázsát!) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!