Milyen a kapcsolatod a családtagjaiddal?
Szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom néha vitázunk de ezen kívül nincs semmi rossz.
Bátyámmal mostanában rossz a kapcsolatunk, el ment itthonról 3 éve és havonta egyszer kb képes rám telefonálni vagy rám írni msn -en hogy mi a helyzet velem és stb... Hazajárni is ritkán szokott és amikor itt van én meg nem tudok róla cseszik beköszönni nekem.
Nagypapámmal jóban vagyok rendszeresen segítek neki mindenben amiben kéri.
Nagybátyámmal átlagos jól meg vagyok vele de különösebben nincs semmi.
Unokahúgom az egy kis idióta utálom őt folyton lenéz meg minden és nagyon bunkó tud velem lenni.
Egyéb rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot mert ha van valami családi ünnep, karácsony, szülinap névnap, akkor is csak a kaja miatt jönnek ide. Meghívást nem viszonozzák soha semmivel így kihűlt a kapcsolat. Nagyjából ennyi. 19/L
köszönöm szépen a válaszokat!
01:42-es nem azért "lője le magát" amiért jó a kapcsolata hanem amiért bunkón beleköt a kérdésbe
7:24!
Egyáltalán semmilyen kapcsolatod nincs velük? Ez így nagyon rossz lehet.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 08:42
Nem rossz sőt kifejezetten jó.Egyikőjük sem hiányzik.Mind a kettő súlyos depressziós főleg anyám.....
Anyukam: szeretem es mindenben tamogatni fogom amikor mar eljutok a munkaig
Apukam: formalis kapcsolat.
Mostohaanyam: jofej, jobb mint apu
Mostohaapam: alkoholista, pia nelkul halali jofej lenne, de mivel iszik hirtelen robban
Unokatestverk: sok van, nincs harag, de figyelek kinek mit mondok el, mert nalunk nagyon egybe van fonodva anyum meg apum csaladjanak az ismerosi kore igy konnyen atszurodnek rokon-ismeros-masik rokon uton az infok az egyik csaladrol a masikra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!