Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a kapcsolatod a családt...

Milyen a kapcsolatod a családtagjaiddal?

Figyelt kérdés
szüleiddel/nevelő szüleiddel, testvérek, nagyszülők, unokatestvérek stb stb..... fejtsétek ki légyszi :)
2011. szept. 14. 23:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom néha vitázunk de ezen kívül nincs semmi rossz.

Bátyámmal mostanában rossz a kapcsolatunk, el ment itthonról 3 éve és havonta egyszer kb képes rám telefonálni vagy rám írni msn -en hogy mi a helyzet velem és stb... Hazajárni is ritkán szokott és amikor itt van én meg nem tudok róla cseszik beköszönni nekem.

Nagypapámmal jóban vagyok rendszeresen segítek neki mindenben amiben kéri.

Nagybátyámmal átlagos jól meg vagyok vele de különösebben nincs semmi.

Unokahúgom az egy kis idióta utálom őt folyton lenéz meg minden és nagyon bunkó tud velem lenni.

Egyéb rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot mert ha van valami családi ünnep, karácsony, szülinap névnap, akkor is csak a kaja miatt jönnek ide. Meghívást nem viszonozzák soha semmivel így kihűlt a kapcsolat. Nagyjából ennyi. 19/L

2011. szept. 15. 10:26
 22/31 anonim ***** válasza:
anyam nincs sajnos,apammal nem beszelek mar evek ota .,a csalad tagokkal nagyon ritkan ,.bar nem is hianyoznak .,..ma mar jobb hozzad egy idegen mint sajat csalad tagod .,hogy miert nem beszelek veluk/mert feltekenyek .,nagykepuek .,ennyi roviden ...
2011. szept. 15. 12:22
 23/31 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

01:42-es nem azért "lője le magát" amiért jó a kapcsolata hanem amiért bunkón beleköt a kérdésbe

2011. szept. 15. 13:29
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Én 31 éves vagyok . Van 3 gyermekem , egy 16 éves lányom, egy 25 hónapos fiam és egy 1 éves kisfiam.A nagylányomat 15 évesen szültem, az apját azóta sem láttuk , amióta megtudta hogy babát várok. Anyukám nem akadt ki, segített nekem mindenben mellettem állt már akkor is. 19 évesen összejöttem a kisiskoláskori szerelmemmel és elfogadott a gyermekemmel együtt. Azóta született a két kicsi. Neki van egy testvére velük jóba vagyunk , de az én családommal szinte naponta találkozunk . Nekem már csak anyukám él . Van egy nővérem és egy bátyám. 36 és 34 évesek. Összesen 5 gyerekük van , velük is jóban vagyunk, meg a gyerekek is hasonló korúak. Én semmi pénzésrt nem cserélném le Őket.
2011. szept. 15. 16:03
 25/31 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. szept. 15. 23:56
 26/31 anonim ***** válasza:

7:24!

Egyáltalán semmilyen kapcsolatod nincs velük? Ez így nagyon rossz lehet.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 08:42

Nem rossz sőt kifejezetten jó.Egyikőjük sem hiányzik.Mind a kettő súlyos depressziós főleg anyám.....

2011. szept. 17. 11:27
 27/31 A kérdező kommentje:
:S
2011. szept. 18. 00:37
 28/31 anonim ***** válasza:

Anyukam: szeretem es mindenben tamogatni fogom amikor mar eljutok a munkaig

Apukam: formalis kapcsolat.

Mostohaanyam: jofej, jobb mint apu

Mostohaapam: alkoholista, pia nelkul halali jofej lenne, de mivel iszik hirtelen robban

Unokatestverk: sok van, nincs harag, de figyelek kinek mit mondok el, mert nalunk nagyon egybe van fonodva anyum meg apum csaladjanak az ismerosi kore igy konnyen atszurodnek rokon-ismeros-masik rokon uton az infok az egyik csaladrol a masikra...

2011. okt. 17. 16:02
 29/31 A kérdező kommentje:
köszi
2011. okt. 18. 01:04
 30/31 anonim ***** válasza:
Anyukámmal, apukámmal, az ő feleségével, az apai mamámmal, az anyai papámmal, az unokahúgommal és az idősebbik bátyámmal nagyon jó a kapcsolatom. Csak sajnos a szűk családon kívül mindenki messze lakik.. :,( A fiatalabbik bátyámmal (de furán hangzik :D), nem mindig jó a viszonyom, sose mondok el neki semmit, viszont nem szoktunk veszekedni. Nem igazán tudom leírni, hogy milyen a kapcsolatunk, mert ilyen speciális. :D Az apai papámmal nagyon jó volt a kapcsolatom, amíg élt.. Az (apai) unokatesóimat túl ritkán látom ahhoz, hogy legyen bármilyen kapcsolatunk. Anyukám bátyjával olyan furcsa a kapcsolatunk, mert rámerőlteti a szokásaikat, viszont nagyon jófej, szóval őszintén nem tudom. Az anyai mamám szörnyű. Nem az, hogy kicsesz velünk, hanem szimplán kikészít a hülyeségeivel. Az unokanővérem megőrjít az állandó nyávogásával, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy eltervezte, meg hogy szerinte amikor mi vagyunk náluk, azért kell a szokásaikhoz tartanunk magunkat, ha pedig ők vannak nálunk, akkor a vendég szokásait kell követni.. Ugyanakkor nagyon szeretem, és ha bárki bántaná, az egyúttal sírt is áshat magának. A legrosszabb kapcsolatom anyum férjével van. Ki nem állhatom, pedig amikor "új" volt, akkor barátságosan közeledtem felé, és közös programot akartam vele szervezni. Annyiban enyhült a dolog, hogy köszönök neki, de egy asztalhoz nem fogok ülni vele, és nem megyek vele sehova se.
2011. okt. 18. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!