Milyen a kapcsolatod a családtagjaiddal?
szülők-nagyon felszínes,minimális dolgokat tudnak rólam.Anyámat kifejezetten nem bírom elviselni(szerencsére nem lakom velük együtt).Évekig építették le az önbizalmam,az önbecsülésem,ma már csak akkor tudnak rám hatni,ha tényleg rossz passzban vagyok(de telefonon is ki tudnak készíteni).Egy felszínes kapcsolatot sikerül nagyjából tartani velük emiatt.Valahogy nem tudok velük azonosulni,apámmal nem lenne gond,mert neki amúgy se volt rám szinte soha ideje,de sokszor megbántott.
testvér-nem számíthatok rá soha semmibe,sokszor megbántott,idegbeteg állat volt,undorító stílust vett fel egy időbe,mikor benne volt 1 csajjal egy rossz kapcsolatba.Azóta nem bízom benne,s hiába viselkedik már normálisan,vele is felszínes,próbálom elviselni,hogy ne legyen baj.
unokatestvérek-egy-kettővel interneten tartom a kapcsolatot,némelyikkel félévente találkozok,semmi extra.Aranyosak,nagynénik,nagybácsik ugyanez.
első válaszoló lődd le magad és ne írj ide többet ha nem tudod értelmezni a kérdést -.-"
többieknek köszi,
23:58-as nagyon sajnálom :(
írjatok még
Édesanyámmal és nevelőapámmal nagyon jó a kapcsolatom.
Édesapám meghalt pár éve, vele nem volt felhőtlen.
Féltestvéreim vannak, 2 bátyámmal mondhatjuk jónak a viszonyt. 1 bátyám és 1 nővérem 7 éve nem is láttam. Nem együtt nőttem fel velük, olyanok mint az idegenek számomra. Ja, meg van egy öcsém, akit nem is ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!