Hogyan bizonyosodnatok meg rola hogy a ferjetek megcsal?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 11:06
1/10 anonim válasza:
Teljesen megváltozott,meg kiderültek a hazugságai,és egy kis nyomozás után.
2/10 A kérdező kommentje:
marmint ha ugy erzed,hogy nem stimmel valami vele.a csaläd jol el boldogok vagytok.de te ugy erzed ..hogy nagyon furcsa.pl van egy nö,es annyira nezik egymast hogy az mar feltünö.mentünk a kocsival es megjelent...a ferjem annyira bamulta hogy majdnem össze törte a kocsit.
2009. ápr. 23. 11:10
3/10 A kérdező kommentje:
hogyan nyomoznatok ki?hogy valos -e?
2009. ápr. 23. 11:11
4/10 anonim válasza:
Az, hogy valakit megbamul az meg nem jelenti azt, hogy meg is csalt vele! Sot! Ha megcsalna azzal a novel nem bamulna, ha velem van, hogy nehogy eszre vegyem. Legalabbis szerintem!
Ha gyanakodnek a paromra akkor egyszeruen elkezdenek utanna jarni, hogy kivel-hol talalkozik meg persze beleneznek a telefonjaba is. Lassan de biztosan lebuktatnam :D
Szerencsere nem vagyok ilyen helyzetbe, remelem nem is leszek!
5/10 anonim válasza:
Telefonjat, emailjeit megnezni, vannak-e gyanus jelek.
Bar szerintem az, amit te irsz, meg nem jelent megcsalast, ha viszont elkezdesz gyanusitgatni meg feltekenykedni, akkor gallyra mehet az egesz hazassag. Ovatosan. A legtisztabb, ha ele allsz, es megkerdezed. Ne alattomoskodj.
6/10 A kérdező kommentje:
jo oke hagyuk a nöt.hogyan lehetne meg megbuktatni?
2009. ápr. 23. 11:20
8/10 anonim válasza:
Mit szeretnél? Megbuktatni, vagy ha tényleg megcsal, akkor megbocsájtani neki? Szerintem kérd meg, hogy mondjon el mindent őszintén. Ha nem mond semmit, akkor talán utána nyomozz. De vedd fontolóra, hogy biztos tudni akarod-e? Mert ez általában egy kapcsolat végét jelenti.
9/10 anonim válasza:
Mielőtt nekiállsz kutakodni, döntsd el, akarod-e tényleg tudni, hogyha megcsal. Mertha nem, inkább ne kezdj bele, mert örökre megmérgezi a kapcsolatotokat.
10/10 Aksika válasza:
Mindenképpen biztosra menj mert ha megvádolod jogtalanul az biztos megmérgezi a kapcsolatot.Megbámulni valakit az még nem bűn.Tehát ne vádaskodj hanem szerezz bizonyítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!