Babavállalás, de mikor?
21 éves lány vagyok, barátom 28 éves (dolgozik, viszonylag jól keres 250 ezer).
7 éve vagyunk együtt, úgy érzem nagyon jól megvagyunk. egy ideje nagyon szeretnék gyereket. ha rokonságban találkozok kisgyerekkel anyai ösztönöket érzek magamban.
még két évet tanulok levelezőn, mellett dolgozom.
ha elvégzem a sulit, tehát 23 évesen szeretnék már gyereket. anyukám azonban ebben nem nagyon támogat. szerinte nekem még 5-8 évig várnom kellene ezzel, de volt olyan, hogy azt mondta, hogy ő nem is szülne a helyembe ebbe a világba.... tudom, hogy ha terhes lennék nem örülne neki..
én viszont egyre jobban szeretnék kisbabát, szerintem megfelelőek a körülményeink (van egy kis lakásunk, nincs hitelünk, ha végzek a sulival tanár leszek). vannak ennél sokkal rosszabb esetek..
Mit szóltok az én esetemben a "korai" gyerekvállaláshoz? Karrier vagy gyerek? Gyerek vagy karrier?
(mellesleg anyósom lenne a világ legboldogabb embere.. a barátomon kívül :) )
Még az jutott eszembe, hogy ő is 23 evesen szult Téged, ezek szerint megbánta, és azt nem akarja, hogy Te is azt éld át, mint ő.... valami tortent a csaladban a szuletesed kapcsán, valami trauma...
35N
a másik trauma, hogy tesóm downkóros..
elég részletesen és felismerhetően leírtam most ezt, remélem nem ismernek rám az emberek.
ennyi a történet :(
ÉS a születésed kapcsán mi volt a trauma?
Amugy nagyon alapos várandósság alatti kivizsgalas kiolthatja a Dawn-kór miatti félelmét... vagy várj addig, amig fejlettebb lesz a géntudomány, nehany ev, es ki lehet kuszobolni ezt...
Kedves Kérdező!
Nekem más témában lenne hozzád egy kérdésem.
Ha nem probléma, akkor írj rám privátban és felteszem.
Előre is köszi!
Nem csoda hogy anyud boldogtalan hisz egyedül kell 2 súlyos beteg embert ápolnia sajnos ez nem olyan hogy ha mindent megteszek jobban lesznek és minden rendbe jön.
Nincs benned túl sok empátia anyud felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!