Mit csináljak, hogy a párom végre ésszre vegye?
Kerek perec leülnék a helyedben a pároddal és nem hagynám, hogy ilyet mondjon, hogy "biztos beképzelem magamnak". Támaszd alá érvekkel, hogy nem a semmiből gondolod ezt.
Amúgy lehet irigy rád. (mármint a nő.)
Elhiszem, hogy zavaró, nálam is van egy hasonló stílusú csaj...
Párodnak abban igaza van, hogy mi a jó francért törődsz vele? Eleinte én is felb.tam az agyam ezen a csajon, de már én nevetek rajta...
Tedd te is ezt, és ne könyörögj a társaságáért. Most őszintén, megéri???
Szerintem próbálj meg vele úgy viselkedni, mit ahogy ő veled. Mutsd ki, hogy nem érdekel. Hátha észreveszi magát és rájön, hogy ő is ilyen veled és megváltozik, bár nem hinném.
Ami szerintem tényleg tenned kellene, hagyd a francba. Miért fontos neked, hogy jóban legyetek. Nem az ő tesójával jársz.
Mindig abba a macskába rúgnak bele, amelyik sokat dörgölőzik az ember lábához. HA nem dörgölőzöl, nem adsz neki rá lehetőséget, hogy kimutassa mennyire nem kedvel. Ha meg elkerülhetetlen, a közös összejövetel, foglalkozz a barátoddal, a csaj helyett.
Egyszerűen idióta. Ne törődj vele tényleg :)
Eleinte én is úgy voltam barátom tesójának a barátnőjével, hogy ha csak megláttam a vérnyomásom az egekben volt. Azóta rájöttem, hogy mi a gondja velem, és ha nagyon eldurvul a helyzet, akkor visszavágok szavak nélkül. Olyankor rögtön leáll és csendben marad.
A párom testvérének a mennyasszonyáról van szó.
Hát lehet inkább a párod menyaszonya szeretne lenni,és féltékeny rád,ezért ez a nagy utálat.És ez most nem vicc,hanem tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!