19 évesen gyereket szülni. Szerintetek? Véleményekre vagyok kiváncsi.
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 19:42
41/43 anonim válasza:
Egy anyának is szügsége van szórakozásra,nem csak a gyerekre,mert különben besavanyodott lesz,és irigy.
42/43 anonim válasza:
Szerintem, ha minden adott és te úgy érzed szülj. Ha van segítséged, aki szívesen is segít, tudsz tanulni, néha kimozdulni, később dolgozni, mint azok akik 30 évesen szülnek. Ráadásul nagyon jó lesz neked és a gyereknek is, ha felnőttként aránylag fiatalok a szülei. Én sajnálom, hogy 30-ig vártam.
43/43 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok. Na, éppen ezért nagyon szubjektív leszek:
Nem szeretnék 19 évesen szülni, gyereket nevelni. Miért? Mert még nem vagyok hozzá elég érett, felelősségteljes, nincs annyi élettapasztalatom,... nem elhanyagolandó az anyagi háttér sem. Jelenleg tanulok, a szüleim fizetik a dolgaimat (elég nehéz, de igyekszem dolgozni ezt-azt, hogy könnyítsek az anyagiakon), nem tenném meg, hogy a nyakukba sózok még egy kisgyereket is.
(Ha mondjuk a volt párom lenne most is a párom, hát.. ő is tanul még.)
Én még várok min. 4-5 évet. (Nem szeretnék későn, 30 felett, de először szeretnék tanulni, munkahátteret építeni, majd dolgozni, közben élettapasztalatot gyűjteni.) :)
Szerintem megéri kicsit várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!