19 évesen gyereket szülni. Szerintetek? Véleményekre vagyok kiváncsi.
Én személy szerint nem javaslom, mert nem lehetsz biztos abban, hogy a párod nem hagy el (persze később sem, de akkor talán már van egy kereseted). 19 évesen, még ha jól keresel is, és már nem tanulsz, akkor is marha nagy felelősség a gyerek, nem hiszem, hogy kibírnád.
Ha becsúszott, akkor meg így jártál..
(fili)
Most nagy divat az anyagiakra hivatkozva jó későn szülni.
Mire megszületik az unoka már öreg trottyos nagyszülőket lát jó esetben maga körül. Rossz esetben kisgyerek korában meg is halnak a nagyszülők. A dédikről meg ne is beszéljünk.
Szerintem meg 19 évesen nem felnőtt az ember,csak papiron.
Ez nem egy visszaforditható dolog,sokkal jobban járnál ha várnátok még legalább 2-3 évet,nem cska az anyagiak miatt,hanem a kapcsolat miatt..nem tudom mióta vagytok együtt,de hidd el ,ha pl 5 éve az nem ugyanaz,mint ha két huszonéves ember van együtt öt évet..de te tudod.
Ha vársz,nem késel le semmiről,ha nem vársz viszont nem csak 2,hanem 3 ember életét nehezitheted meg,sőt teheted tönkre..szerintem felelőtlenség ilyen fiatalon gyereket szülni,jó most pontozzatok le és irjátok le,hogy hány olyan ismerősötök van akik ekkor szültek és még mindig boldogok,együtt a gyerek apjával.. természetesen tudom,hogy van ilyen,de nem ez az általános tendencia.
A "régi időket" meg felesleges felemlegetne,már nem olyan az élet mint nagyanyáink idejében,nem az a nők egyedüli életcélja ,hogy kölyköket potyogtassanak. Bár vannak szép számmal,akik most is ezt csinálják,csak épp eltartani nem tudják őket,és gyakorlatilag a társadalom (elég vékonyka) bejelentett dolgozói rétege tartja el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!