Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 évesen gyereket szülni....

19 évesen gyereket szülni. Szerintetek? Véleményekre vagyok kiváncsi.

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 19:42
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
66%
Irtó nagy felelőtlenség ha ennyi idősen a védekezést nem tudtad megoldani hogy nevelsz fel egy gyereket, azt hogy miből tartod el arra is kiváncsi lennék.
2011. szept. 12. 19:49
 22/43 anonim ***** válasza:
79%

Én személy szerint nem javaslom, mert nem lehetsz biztos abban, hogy a párod nem hagy el (persze később sem, de akkor talán már van egy kereseted). 19 évesen, még ha jól keresel is, és már nem tanulsz, akkor is marha nagy felelősség a gyerek, nem hiszem, hogy kibírnád.

Ha becsúszott, akkor meg így jártál..

2011. szept. 12. 19:50
 23/43 anonim ***** válasza:
36%

(fili)

Most nagy divat az anyagiakra hivatkozva jó későn szülni.

Mire megszületik az unoka már öreg trottyos nagyszülőket lát jó esetben maga körül. Rossz esetben kisgyerek korában meg is halnak a nagyszülők. A dédikről meg ne is beszéljünk.

2011. szept. 12. 19:50
 24/43 anonim ***** válasza:
57%
Nem a nagyszülőken szüli azt a gyereket pláne nem a dédinek ezért szülni fiatalon jó nagy barom'ág,
2011. szept. 12. 19:52
 25/43 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszadók, nem csúszott be, csak tervben van.
2011. szept. 12. 19:55
 26/43 anonim ***** válasza:
56%
Hát igen kell ám a nagyszülő,hát kinek passzolnák le?
2011. szept. 12. 19:56
 27/43 anonim ***** válasza:
48%
Nem, nem baromság fiatalon szülni, nyáron épp azt néztem, hogy sok szülő milyen öreg. Egy dolog, hogy szinte a nagyszülei lehettek volna, de már játszani se úgy játszottak a gyerekkel, mintha fiatalok lennének. Az meg tök tuti lesz a gyereknek, ha 20-on éves korában már tök öregek a szülei.
 28/43 anonim ***** válasza:
38%
Akárki akármit mond, akkor is te tudod, hogy neked mi a legjobb.
 29/43 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg 19 évesen nem felnőtt az ember,csak papiron.

Ez nem egy visszaforditható dolog,sokkal jobban járnál ha várnátok még legalább 2-3 évet,nem cska az anyagiak miatt,hanem a kapcsolat miatt..nem tudom mióta vagytok együtt,de hidd el ,ha pl 5 éve az nem ugyanaz,mint ha két huszonéves ember van együtt öt évet..de te tudod.

Ha vársz,nem késel le semmiről,ha nem vársz viszont nem csak 2,hanem 3 ember életét nehezitheted meg,sőt teheted tönkre..szerintem felelőtlenség ilyen fiatalon gyereket szülni,jó most pontozzatok le és irjátok le,hogy hány olyan ismerősötök van akik ekkor szültek és még mindig boldogok,együtt a gyerek apjával.. természetesen tudom,hogy van ilyen,de nem ez az általános tendencia.

A "régi időket" meg felesleges felemlegetne,már nem olyan az élet mint nagyanyáink idejében,nem az a nők egyedüli életcélja ,hogy kölyköket potyogtassanak. Bár vannak szép számmal,akik most is ezt csinálják,csak épp eltartani nem tudják őket,és gyakorlatilag a társadalom (elég vékonyka) bejelentett dolgozói rétege tartja el őket.

2011. szept. 12. 20:07
 30/43 anonim ***** válasza:
29%
a te és a párod döntése már nem vagy kislány,én 21 voltam mikor a fiunk született,ne foglalkozz más véleményével rengeteg ember támad érte,de ha belegondolsz még mindig jobb mint 40 évesen
2011. szept. 12. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!