Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszul...

Miért érzem magam rosszul attól, ha valaki megkérdezi hova megyünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Párommal már 2 éve sehol nem voltunk. Összegyüjtöttünk pénzt, és egy drága Karibi nyaralásra megyünk. 5 csillagos szállo stb... Bejelentettem a munkahelyemen hogy szabira megyek 2 hétre májusba. ès egyböl jöttek a kérdés hova. Örömmel meséltem hogy Karibik stb... De az emberek úgy állnak hozzá hogy megteheted stb... De ezzel a barátaim családom is így áll hozzá. Szóval szinte szégyelnem kellene, hogy drága nyaralásra megyünk. ès mi lesz ha vissza jöttem akkor mégtöbben észre veszik hogy barna vegyok stb... még több kérdés. èn olyan boldog voltam hogy sikerül végre elmennünk nyaralni pénz is van rá stb... Párom is én is jól keresünk. Nekünk miért kellene szarul éreznünk magunkat attol hogy másoknak rosszabul megy. Mi ezért a pénzért keményen megküzdöttünk, meg van mindenünk, csak a gyerek hiányzik még. Ö meg nem akar jönni, így inkább elmegyünk nyaralni. Ebben mi a rossz? Miért néznek ránk furin az emberek?
2009. ápr. 22. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Mert tele vannak irigységgel és előítéletekkel.

Nehogy mások elrontsák az örömöd!

2009. ápr. 22. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Semmi sem rossz, sz.rd le oket! (bocsi) Csak irigyek! Menj, elvezd a nyaralasod es nem foglalkozz veluk, egy ilyen dolognak csak az tud veled egyutt orulni,aki szeret teged!
2009. ápr. 22. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Mert ez ma Magyarország. Ne foglalkozz velük.
 4/10 anonim ***** válasza:
24%

Na most már jobban érzed magad remélem, hogy itt is eldicsekedtél!

Látod az élet egálra játszik, ahol ad ott el is vesz.

Egyébként, ha nekem lenne ennyi pénzem én is elmennék és nem érdekelne kiből milyen érzéseket vált ki!

5/10 anonim ***** válasza:
92%

Inkább 100 irigyed legyen, mint egy sajnálód!

Ne törődj velük. Egyébként én is hasonló cipőben járok, mi is elég sok helyre eljutottunk a férjemmel, és hát a kollegák csámcsomgnak... - én meg mosolygok. Ezeket az élményeket senki nem veheti el tőlem.

2009. ápr. 22. 18:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Egyébként nem dicsekszem egy kicsit sem, de nálunk be kell írni a naptárral nagybetükkel ki mikor megy szabira. èn beírtam 2 hétre, és egyböl megkérdezték hova megyek.

Szerintem nem konkrétan irigység, hanem sajnáltatják magukat. De tavaly engem senki nem sajnált mikor kb 5 napot vettem ki szabiban és végig dolgoztam, míg mindenki vitte a családot minimum belföldi nyaralásra.

2009. ápr. 22. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Hát ha valaki megteheti, miért ne menjen? Főleg, h 2 éve nem voltatok sehol, és erre gyűjtöttétek a pénzt! Érezzétek jól magatokat és ne érdekeljen mások véleménye!

Amúgy ha jól értettem, a munkahelyeden nem te mondtad, h mire veszed ki a szabit, hanem ők akarták tudni. Akkor most tudják :D

2009. ápr. 22. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha úgy van ahogy írtad, megküzdöttetek érte, ráadásul sehol sem voltatok 2 éve, van rá pénz, akkor ne érdekeljen, örülj neki, hogy most elmész, pihensz kicsit.

A magyar amúgy olyan, hogy "ha nekem nem jó akkor senkinek se legyen jó..."

Mellesleg anyukám soha nem ment el nyaralni sehová, engem meg tesómat is nagyszülők vittek, külföldön egyszer voltam 1 napot, és én is irigylem az ilyen szerencsés embereket, de nem szólom meg, ha megszenvedett a pénzéért, annak ellenére, hogy mi is szenvedtünk eleget, csak nem azért, hogy legyen mit félretenni, hanem hogy legyen egyátalán... én még álmodni sem mernék csóró egyetemista létemre egy karibi utazásról, jó hogy irigyekdek

2009. ápr. 22. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell senkivel foglalkozni, mindenkinek adott az elete, mindenki ugy alakitja ahogy akarja, elvegre mindenki a maga eletenek a kovacsa, nem igaz?

Masnak a kisbaba jon ossze, nektek meg a nyaralas.

A baratnomeknel meg mindketto.

2009. ápr. 22. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

Tipikus magyar mentalitás. Nekik nem jó, ők éppen akkor nem tehetik meg, neked se legyen jó, érezd magad rosszul.

Erre mondta az egyik ismerősöm, hogy ő soha nem mondja meg, hogy hova megy nyaralni. Ha sokkal barnább lett, akkor azt mondja, hogy szolizott. Telefonját kikapcsolja, egy kollégája van, aki ismeri a vészhelyzet esetén hívandó számot.

Ne törődj velük, "csak" irigyek. Érezd jól magad.

2009. ápr. 23. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!