Megkaptam! Anyuékat kilakoltatták, és megkaptam anyósomtól (és a páromtól) hogy (a bajban) döntsem el ki a családom! Mi van?
Nezd, ha nem szereted mar a ferjed,akkor gondolkozz as esetleges szetvallasrol, de csak ugy menj el,ha van hova!
A masik, meg,h ha a parod tenyleg szeret,akkor eleinte nehezkesen is, de ki fog allni melleted, de ehhez turelmesnek kell lenned es nyugodtnak! Az az igazi csalad, akinek a tagjai nem allitanak valasztas ele,ha onhibadon kivul tortenik valami gond!
Ne haragudj, de sztem egyértelmű, h a vér szerinti családod választod. Még ha a férjed lenne, talán elgondolkodnék a válaszon, de így...
Egyébként meg nem értem h a leírtak és történtek után miért vagy vele
Azonnal pakoljal el hagyd ott! Ki ez a pasas neked? Konyorgom! Mi az, hogy ne menjel el nogyogyaszhoz, mert 5000 Ft! Ez egy szem.t urge, semmi mas!
Megcsalt mikozben eskuvorol beszeltetek? Mar meg volt az eskuvore az idopont, o pedig lemondta? Mit akarsz te egy ilyen alaktol? Azt hiszed szereted teged? Megszokasbol van veled, nem szereted o teged!
Tudod minek orulj? Hogy nem vagy a felesege, es nincs gyereketek. Azonnal felejtsd el, ez meg viccnek is rossz amiket felsoroltal! Ne engedd, hogy megalazzon mar!
Es a szuleid hova mentek el most lakni, hogy kilakoltattak oket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!