Megkaptam! Anyuékat kilakoltatták, és megkaptam anyósomtól (és a páromtól) hogy (a bajban) döntsem el ki a családom! Mi van?
A parod mit szol ehhez? Anyosnak az eg fold vilagan semmi koze hozza...
Az en anyos jeloltem meg kuldene h segitsek, nehogy ellenem hangolja a vilagot...
Szerintem felhaborito amit mondott, mondd el, hogy ne szoljon bele a dolgaidba, te majd megoldod.
Biztos hogy a megfelelo part valasztottad magadnak? Cseppet a parod is onzonek tunik. Az ember nem valogathatja meg a rokonait, es ha nem is szereti, kedveli a szuleidet, tisztelje oket, mert ok neveltek fel teged es nekik koszonhet teged.
elozo voltam
Hat szerintem ne tagadd meg a szuleid! Seigts nekik, elvegre ok is felneveltek. Milyen a kapcsolatatok?
Ne pakolj meg, eloszor beszeld meg a ferjeddel, mondd meg neki,h te mindenaron sgiteni fogsz nekik, melleted all, vagy sem, mert te azt gondolod,h ha 2 ember szereti egymast, akkor ki kell allnia melletted. Mond meg neki,h ha esetleg az o szuleivel tortenne ilyemi te is melleallnal, meg akkor is,ha nem ertesz egyet, mert szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!