Egyre nehezebben viselem el a páromat! Megoldás?
Ezt nem értem. Miért kellene szakítani? Egy vita miatt?
Lesz még száz! Normális esetben.
Évekig tart az összecsiszolódás, és csak egy tökéletes világban megy vita nélkül.Ha nagyobb baj nincs vele(italozás, gépezés, megcsalás) akkor el ne hagyd.
Arról meg szokj le, hogy az elhagyással fenyegeted. Csak akkor mond, ha meg is teszed.
23 éves vagy, nagyvárosban élsz és nincs kihez szólnod sem? Bocsi, de ez nagyon zavaros. Ezek szerint eltart a kedves párod és te még a boltba se mégy le? Vagy hogy a bánatban lehetséges ez így???
"amikor nem vagyunk együtt nincs kihez szólnom, nincs hová mennem"
Könyörgöm, légüres térben nem lehet élni! Ráadásul hogy nézzen fel rád a párod, mi alapján tiszteljen, ha te sem tiszteled magad annyira, hogy normális, civilizált életet élj?
Kapcsolatokat, barátokat találni nem olyan nehéz, persze ehhez ki kéne mozdulni a lakásból, eljárni dolgozni vagy tanulni, sportolni és minden egyéb, ami az élet része.
Annak idején én is éltem egy ideig Pesten, odaköltöztem a páromhoz, aki azóta a férjem és lejöttünk vidékre, de Pesten se voltam magányos! Basszus, még kutyasétáltatás közben is találtam beszélgetőpartnert, vagy ha leszaladtam kenyérért....
Szedd össze magad, ha szereted a párod, akkor lehet megbocsájtani, plusz fel is kéne nőni ahhoz, hogy kapcsolatban élj.
Szerintem a kérdező nem egy vita után akarja elhagyni a párját (vagyis még nem tudja mi legyen), hanem sorozatos DURVA viták után. Ne mondja nekem senki, hogy egy kapcsolatban normális a k.anyázás és a pofonosztás, mert s.ggreülök! Igen, a csiszolódás sokáig tart, de normális kapcsolatokban meg szokás BESZÉLNI a problémákat, a kérdezőéknél a leírtak alapján nem beszélgetésről van szó, hanem durva veszekedésről.
Kérdező! Ne félj szakítani, ha úgy ítéled meg, csak ezzel "oldható meg" a probléma! Ne függj a párodtól! Sajnos sok ember akkor rontja el, amikor túlzottan ragaszkodik a neki folyamatosan fájdalmat (testi,lelki)okozó félhez, nem mer lépni, mert úgy érzi szereti. Ne az legyen az ok, hogy mellette maradsz, hogy nincsenek barátaid, nincs senkid abban a városban, ahol éltek csak ő! Nagyon nagy hiba lenne emiatt vele maradni, ha egyébként több kört futva arra az elhatározásra jutsz, hogy nem javítható a kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!