Egyre nehezebben viselem el a páromat! Megoldás?
Figyelt kérdés
Mostanában szinte minden nap vitatkozunk. Hétvégén olyat mondott nekem, amit eddig még soha, én meg felpofoztam, amit mélyen megbántam. Ilyen még SOHA nem volt, és remélem, hogy nem is lesz. A pofont megérdemelte (jó büdös k.va anyád), de akkor is. Ez nálunk ilyen mérföldkő. 2 és fél év alatt egyszer sem történt ennyire durva veszekedés. Hozzáteszem, hogy komoly családi problémája van, meg ivott is, lehet azért csúszott ki a száján. Mostanában sokszor fenyegetőzöm szakítással. Ha belegondolok, hogy tényleg szakítunk, abba viszont belepusztulok, mert szeretem, együtt is lakunk. De annyira fáj, hogy engem nem ért meg senki. Ebben a városban ahol lakunk, nekem nincsenek se barátaim, se családom, se kutyám, se macskám. Szóval senki, csak ő. Telejesen belebolondulok, hogy amikor nem vagyunk együtt nincs kihez szólnom, nincs hová mennem, ha veszekszünk úgyszintén. Ááá, nem tudom, hogy mit csináljak.2011. szept. 12. 12:33
11/24 anonim válasza:
Ez alapjaiban rossz kapcsolat,szakíts,ha bírsz.Nem vagy érett ,csak lógsz a másikon .Ha nem zavar az egyedüllét mert el tudod magad foglalni párod nélkül is akkor jöhet a párkapcsolat.Mindig úgy kell nekiállni a kapcsolatnak ,hogy jó vele szeretem ,de ha ott kéne hagynom akkor sem dőlne össze a világ mert egyedül is megállom a helyemet.Mindig legyen B terv!
12/24 anonim válasza:
Azt, hogy ez egy SZAR, tönkrement kapcsolat, bőven meg lehet ítélni abból, hogy normális, stabil, egészséges kapcsolatban ilyen NINCS, hogy egyik fél le büdösk*rvaanyázza a másikat, amire pofon a reakció. Cigóéknál lehet, hogy ez így szokás, de itt gondolom kultúrlényekről van szó.
13/24 A kérdező kommentje:
Azért zavar az egyedüllét, mert 3 hónapban egyszer adatik meg, hogy találkozzam a barátaimmal, családommal, akikkel úgy igazán jól érzem magam. Itthon is el tudom foglalni magam, főzés olvasás, TV-zés, de itt minden percet vele akarok tölteni, ami sajnos nem így van.
2011. szept. 12. 12:56
14/24 coffeez válasza:
Kapcsolatfüggő vagy. Ez rettenetes. Annak van igaza, aki a B tervet írta. Ez nem szerelem így. Ha a párom lek..anyázna, már csomagolnék is. Onnantól a tisztelet meghalt a kapcsolatban. Nem a levegőbe beszélek, nekem is volt olyan kapcsolatom, mint most a Tiéd. Nem is értem, hogy bírtam. Egy kapcsolatban a hűség, őszinteség és tisztelet alap. Ha bármelyik hiányzik, akkor az NEM kapcsolat. Csernus Imre Nő című könyvét ajánlom.Én csak az első 20 oldalig jutottam anno, és csak kapkodtam a fejem, hogy jééééééé ez máshol is így megy..? Ennek a kapcsolatnak így nincs jövője. Sajnálom :(
15/24 anonim válasza:
Próbálj meg felépíteni egy életet: saját barátok, saját munka, saját pénz, saját szórakozás. Ne a párodon függj. És utána nézd meg, mi történt. "Előfordulhat", hogy újra tisztelni és szeretni fog.
16/24 A kérdező kommentje:
Van saját munkám, van saját pénzem, vannak saját barátaim, csak ők a szülővárosomban.
2011. szept. 12. 13:06
17/24 A kérdező kommentje:
Most a hétvégi vita után, mondtam neki, hogy elegem van, elhagyom, de ő mondta hogy ne tegyem ezt vele, nagyon szeret, és még sírt is, pedig a 2,5 év alatt egyszer sem sírt.
2011. szept. 12. 13:08
18/24 anonim válasza:
Magadat próbáld megoldani. Szerintem totál ráfüggtél, elviselhetetlen terhet raksz rá. Keress barátokat, elfoglaltságot, ne tőle várj mindent. És figyelj, nagyon fontos: NE fenyegetőzz a szakítással, ha szakítani akarsz, tedd meg. Szörnyen megterheled ezzel a kapcsolatot. Saját tapasztalat, sajnos.
19/24 anonim válasza:
Kérdező, én csak sajnálni tudlak, hogy egy szar, megromlott kapcsolatban, a nem megfelelő "társsal" vegetálsz, mert ennyire gyenge és függő személyiség vagy. Remélem, hogy megjön a jobbik eszed, és belátod, hogy ki kell ebből lépned.
20/24 anonim válasza:
Akkor költözz haza vagy ahol vagy, ott építs ki hasonló életkörülményeket mint ami otthon van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!